NBA

Οι Λέικερς δοκιμάζουν τον Φαρίντ

Ο Κένεθ Φαρίντ με την φανέλα των Ρόκετς την σεζόν 2018/19
Ο Κένεθ Φαρίντ με την φανέλα των Ρόκετς την σεζόν 2018/19 Ⓒ 2019 JIM MONE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κένεθ Φαρίντ κάνει ατομικές προπονήσεις με τους Λέικερς σε μία προσπάθειά του να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της σεζόν 2021/22.

Ο Κένεθ Φαρίντ (32 χρονών, 2.03 μέτρα) συνεχίζει να παλεύει να ξανακερδίσει μία θέση στο ΝΒΑ. Και οι Λέικερς αποφάσισαν να του δώσουν μία ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να επιστρέψει στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ ξεκίνησε προπονήσεις με τους Λέικερς, οι οποίο θέλουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται μήπως και του προσφέρουν συμβόλαιο, προφανώς για το μίνιμουμ των βετεράνων.

Ο Φαρίντ αγωνίστηκε τελευταία φορά στο ΝΒΑ την σεζόν 2018/19 με την φανέλα των Ρόκετς, έχοντας τότε 12.9 πόντους και 8.3 ριμπάουντμέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής. Έκτοτε βρίσκεται εκτός λίγκας, κάνοντας την σεζόν 2019/20 ένα πέρασμα από το κινεζικό πρωτάθλημα. Φέτος το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μπλέιζερς, έχοντας 5.7 πόντους και 8.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Αν ο Φαρίντ πείσει τους Λέικερς, τότε θα καλύψει την θέση του τρίτου σέντερ της ομάδας που "χήρεψε" μετά την παραχώρηση του Μαρκ Γκασόλ στους Γκρίζλις, έχοντας μπροστά του τους Ντουάιτ Χάουαρντ και ΝτιΆντρε Τζόρνταν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ