NBA

Οι Λέικερς αποκάλυψαν το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ: Μάγεψε με το χαμόγελο και τις ατάκες της η Βανέσα Μπράιαντ

A statue of former Los Angeles Lakers guard Kobe Bryant is seen after its unveiling outside the NBA basketball team's arena, Thursday, Feb. 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Eric Thayer)
A statue of former Los Angeles Lakers guard Kobe Bryant is seen after its unveiling outside the NBA basketball team's arena, Thursday, Feb. 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Eric Thayer) AP

Υπέροχη βραδιά στο Staples Center, με τους φίλους του Κόμπι Μπράιαντ να τον αποθεώνουν σε μία καταπληκτική τελετή για την παρουσίαση του αγάλματός του στο Λος Άντζελες.

Τέσσερα χρόνια μετά από τον θάνατό του, στο αεροπορικό δυστύχημα του Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια, ο Κόμπι Μπράιαντ παραμένει ζωντανός στη μνήμη της μπασκετικής κοινότητας, των οπαδών των Λέικερς, των οπαδών του. Και τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/2), στη σημαδιακή για το Λος Άντζελες ημερομηνία της 8ης Φεβρουαρίου του 2024, το άγαλμά του τοποθετήθηκε έξω από το Staples Center, έξω από το γήπεδο στο οποίο μεγαλούργησε.

Και ήταν όλοι εκεί γι' αυτή την απίθανη στιγμή. Από την Βανέσα Μπράιαντ μέχρι τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, από τον Πάου Γκασόλ μέχρι τον Ντέρεκ Φίσερ, τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Ρον Αρτέστ κι από τον Φιλ Τζάκσον μέχρι τον Τζέρι Γουέστ και τους παίκτες των νυν Λέικερς για να θυμηθούν ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Black Mamba, για να συγκινηθούν, για να γελάσουν, για να αποθεώσουν τον άνθρωπο που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή.

Εκπληκτικός λόγος, εκπληκτικά χαμόγελα, εκπληκτικό χιούμορ από την Βανέσα Μπράιαντ, που ήταν πιο δυνατή από ποτέ. Γι' αυτό αποθεώθηκε, γι' αυτό ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, γι' αυτό ήταν η γυναίκα δίπλα στον θρύλο και όχι η γυναίκα πίσω από τον θρύλο.

TAGS NBA ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ