NBA

Οι Κινγκς παγίδευσαν τους Σίξερς!

AP Photo/Rich Pedroncelli AP Photo/Rich Pedroncelli

Ψυχωμένο το Σακραμέντο, κυριάρχησε κόντρα στους Σίξερς και έχοντας το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι πήρε μία σπουδαία νίκη με 115-108 και ανέβηκε στην 9η θέση της Δύσης!

Οι Κινγκς συνεχίζουν να αψηφούν τα ταβάνι που τους έβαλαν οι ειδικοί και οι “ειδικοί”. Το Σακραμεμέντο συνεχίζει να εντυπωσιάζει, με τους Σίξερς να είναι η τελευταία ομάδα που υποκλίθηκε στους “Βασιλιάδες”, με τον Μπάντι Χιλντ και την παρέα του να παίρνουν τη νίκη με 115-108! Βελτίωσαν έτσι το ρεκόρ τους στο 115-108 και ανέβηκαν στην 9η θέση της Δύσης.

Οι Κινγκς πήραν από νωρίς το πάνω χέρι, αφού με εξαίρεση το.. 2-0 που προηγήθηκαν οι Σίξερς στο πρώτο λεπτό του αγώνα, το προβάδισμα ήταν σταθερά υπέρ του Σακραμέντο, που αρκετές φορές ανέβασε την διαφορά λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τους 10 πόντους.

Οι Σίξερς δεν τα παράτησαν ποτέ, διατηρώντας πάντα την επαφή τους με το σκορ. Απλώς ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν μία καλή αντεπίθεση και να περάσουν μπροστά στο σκορ για να φορτώσουν με άγχος τους Κινγκς, οι οποίοι στο τέλος έκαναν αυτά που χρειαζόταν για να πάρουν τη νίκη.

Ο Μπάντι Χιλντ με 34 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον ΝτιΆρον Φοξ και τον Γούλι Κόλεϊ-Στάιν να προσθέτουν από 19 πόντους.

Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 29 πόντους και 17 ριμπάουντ, ο Τζίμι Μπάτλερ 29 πόντους και ο Μπεν Σίμονς 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ωστόσο μετά υπήρχε το… χάος, αφού κανένας άλλος παίκτης της Φιλαντέλφεια δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ: Μπιέλιτσα 5, Κόλεϊ-Στάιν 19 (9 ριμπάουντ), Φοξ 19 (8 ριμπάουντ), Σάμπερτ 6, Χιλντ 34 (7/13 τρίποντα), Μπάγκλεϊ 14 (13 ριμπάουντ), Τζάιλς 4, Τζάκσον 2, Φέρελ 4, Μπογκντάνοβιτς 8

ΦΙΛΑΝΤΕΛΦΕΙΑ 76ΕΡΣ: Μουσκάλα 3, Εμπίντ 29 (9/24 σουτ, 17 ριμπάουντ, 4 κοψίματα), Σίμονς 22 (8 ριμπάουντ), Σάμετ 8, Μπάτλερ 29 (7 ασίστ), Μπόλντεν, ΜακΚόνελ 7, Μίλτον 6, Κορκμάζ, Μπρούερ 4

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη του ΝΒΑ

AP Photo/Rich Pedroncelli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ