NBA

Οι Καβαλίερς παρακολουθούν την περίπτωση του Μπεν Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 MATT SLOCUM / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Καβαλίερς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μπεν Σίμονς και ψάχνουν ένα πακέτο που πιθανόν να ενδιέφερε τους Σίξερς.

Ο Μπεν Σίμονς εμφανίζεται αμετανόητος και δεν σκοπεύει να παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ των Σίξερς, όντας έτοιμος να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο ΝΒΑ. Αυτό είναι που έδωσε θάρρος στους Καβαλίερς, που σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα σκοπεύουν να κάνουν την κίνησή τους.

Το Κλίβεναντ ενδιαφέρθηκε και το καλοκαίρι για τον All Star γκαρντ, χωρίς ωστόσο τότε να βρει ανταπόκριση. Τώρα όμως οι Καβς ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να φτιάξουν ένα πακέτο που θα ικανοποιεί τους Σίξερς, όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό δεδομένων των απαιτήσεων της Φιλαντέλφεια, που ζητάει τουλάχιστον έναν σταρ και μελλοντικά ντραφτ πικ.

Με βάση αυτά που αναφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Καβαλίερς αρχικά θα πρέπει να πείσουν τους Σίξερς να δεχθούν ως αντάλλαγμα έναν εκ των Κέβιν Λοβ ή Ρίκι Ρούμπιο προκειμένου να μπορέσουν να φτιάξουν ένα πακέτο που θα "ματσάρει" οικονομικά με το συμβόλαιο που προβλέπει φέτος οικονομικές απολαβές ύψους 33 εκατ. δολαρίων.

Αν και πάντως το να δεχθούν οι Σίξερς τον Λοβ μοιάζει - και είναι - σχεδόν αδύνατο, ίσως ο Ρούμπιο είναι μία καλή αρχή αν δίπλα σε αυτόν προστεθούν δύο εκ των Κόλιν Σέξτον, Άιζακ Οκόρο, Ντάριους Γκάρλαντ ή Εβάν Μόμπλεϊ (Νο3 στο φετινό NBA Draft). Οι δύο τελευταίοι ωστόσο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να συμπεριληφθούν σε ένα σχετικό πακέτο.

Όπως και να έχει πάντως, ακόμα και ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει τους Ρούμπιο, Σέξτον και Οκόρο ίσως είναι δύσκολο να το δεχθούν οι Σίξερς, ενώ οι Καβαλίερς από την πλευρά τους προτιμούν να στείλουν τον Οκόρο αντί του Γκάρλαντ. Όλα αυτά ενδεχομένως να αλλάξουν βέβαια όσο πλησιάζει η έναρξη των τρέινινγκ καμπ των ομάδων. Αυτή τη στιγμή ωστόσο καμία εκ των δύο ομάδων δεν δείχνει διατεθειμένη να εμβαθύνει τις συζητήσεις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ