ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Οι ΗΠΑ έχουν φέρει πραγματικούς αστέρες και είναι το φαβορί του MundoBasket

Οι ΗΠΑ έχουν φέρει πραγματικούς αστέρες και είναι το φαβορί του MundoBasket

Ο Χάρης Σταύρου βρίσκεται από το Άμπου Ντάμπι και συνομίλησε με τον Σπύρο Καβαλιεράτο για το σημερινό (18/8) φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τις ΗΠΑ (19:00, ACTION24, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Αμερικανοί έχουν φέρει σταρ και είναι το φαβορί της διοργάνωσης.

Η Εθνική Ανδρών δίνει σήμερα (18/8) το πιο δυνατό της φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το MundoBasket 2023, αντιμετωπίζοντας τις ΗΠΑ (19:00, ACTION24, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Χάρης Σταύρου βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι και μίλησε με τον Σπύρο Καβαλιεράτο, σχολιάζοντας το ωραίο κλίμα που υπάρχει στην Εθνική, την εντυπωσιακή "Έτιχαντ Αρένα", αλλά και την Εθνική ΗΠΑ, που έχει στο ρόστερ της σταρ του NBA και εξακολουθεί να είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, παρά το γεγονός ότι στα μάτια αρκετών δεν έχει.. αστερόσκονη.

Με την υποστήριξη της Stoiximan ακολουθούμε τους σταθμούς της Εθνικής μας στα φιλικά της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ