NBA

Οι Γκρίζλις αποδεσμεύουν τον Κένι Λόφτον

Memphis Grizzlies forward Kenneth Lofton Jr. (6) plays in the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics Sunday, Nov. 19, 2023, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies forward Kenneth Lofton Jr. (6) plays in the first half of an NBA basketball game against the Boston Celtics Sunday, Nov. 19, 2023, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP PHOTOS

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Κένι Λόφτον, τον οποίο οι Μέμφις Γκρίζλις θα κόψουν για να βάλουν στο ρόστερ τον Τζα Μοράντ.

Ο Τζα Μοράντ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη σεζόν 2023/24 μετά από την τιμωρία των 25 αγώνων που του επιβλήθηκε από το NBA, με αποτέλεσμα οι Γκρίζλις να πρέπει να κόψουν έναν παίκτη για να ανοίξουν θέση στο ρόστερ τους.

Αυτός που θα "πληρώσει το μάρμαρο" θα είναι ο Κένι Λόφτον (21, 2μ.01), ένας undersized ψηλός που την περσινή σεζόν πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στη G-League.

Σε 39 αγώνες στο NBA ο Λόφτον έχει 4.1 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 7.1 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος της U19 των ΗΠΑ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2021 στη Λετονία.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ