NBA

Οι Φοίνιξ Σανς θέλουν να φτιάξουν Big-Five και γι' αυτό θα συναντήσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ

Οι Φοίνιξ Σανς θέλουν να φτιάξουν Big-Five και γι' αυτό θα συναντήσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Μια παρανοϊκή πεντάδα θέλουν να φτιάξουν οι Φοίνιξ Σανς, που θα συναντήσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ για να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους.

Λίγους μήνες μετά από την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ και λίγες ημέρες μετά από την απόκτηση του Μπράντλι Μπιλ, οι Σανς είναι έτοιμοι να ταράξουν και πάλι τα νερά του NBA καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κρις Χέινς, θα συναντήσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ στο Λος Άντζελες μόλις ανοίξει η Free Agency (01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/7).

Στο Φοίνιξ θέλουν να φτιάξουν μία αρχική πεντάδα με τους Ίρβινγκ, Μπιλ, Μπούκερ, Ντουράντ, Έιτον, βέβαια ουδείς μπορεί να κατανοήσει πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί στο μισθολόγιο του οργανισμού. Ο Uncle Drew έκλεισε τη σεζόν 2022/23 στους Ντάλας Μάβερικς, που θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά έχουν πλέον ανταγωνισμό από ομάδες που θα προσφέρουν μάλλον λιγότερα.

Είναι πάντως άγνωστο το στάτους της σχέσης του Ίρβινγκ με τον Ντουράντ, καθώς οι δύο μπασκετμπολίστες είχαν διαφορετική οπτική σε αρκετά πράγματα, κυρίως εξωαγωνιστικά, προς το φινάλε της συνύπαρξής τους στους Μπρούκλιν Νετς.

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ