ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι δύο ανάγκες της Μπαρτσελόνα που "ηττήθηκε" από Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό και τα δεδομένα με Χίγκινς

Ο Χίγκινς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για τη EuroLeague το 2019.
Ο Χίγκινς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Δύο παίκτες που ήρθαν στην Ελλάδα είχε στοχεύσει η Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Νίκολα Μίροτιτς, την ώρα που ο Κόρι Χίγκινς βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο αντικαταστάτης του για τη θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ δεν έχει ακόμη βρεθεί. Όπως δεν έχει βρεθεί και ο σουτέρ που θα συμπληρώσει τον Άλεξ Αμπρίνες.

Οι Καταλανοί ψάχνουν έναν παίκτη που θα μπει δίπλα στους Γουίλι Ερνανγκόμεθ - Βέσελι - Νάτζι, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τον Ρότζερ Γκριμάου να έχουν "ηττηθεί" από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όσον αφορά τους στόχους που είχαν για τη θέση τέσσερα.

Η Μπαρτσελόνα είχε πρώτο στόχο τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που φόρεσε τα πράσινα και δεύτερο στόχο τον Λουκ Σίκμα που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, οπότε πλέον πηγαίνει σε εναλλακτικές λύσεις, ενδεχομένως από την αμερικανική αγορά, από την αγορά του NBA.

Ο Γκριμάου φαίνεται πως θα στηριχθεί στους Σατοράνσκι, Γιοκουμπάιτις, Λαπροβίτολα στη θέση 1, ψάχνει επίσης έναν σουτέρ και θα κρατήσει τον Νίκολα Κάλινιτς, όχι όμως και τον Κόρι Χίγκινς που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο για να αποχωρήσει.

Ο Αμερικανός περιφερειακός ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια από τραυματισμούς, πριν από λίγους μήνες υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση, θα βγει στην αγορά ως free agent, πιθανότατα όμως δεν θα βρει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως δήλωσε ο sports director του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Ντόζετ, ο Κόρι Χίγκινς δεν είναι έτοιμος να γυρίσει στα παρκέ, οπότε θα εξετάσει τις επιλογές του από τον Σεπτέμβριο. Ο Αμερικανός έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, φυσικά και εκείνης του Βελιγραδίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ