EUROLEAGUE

Οι δηλώσεις του Χάκετ και ο διάλογος για το μέλλον του

Οι δηλώσεις του Χάκετ και ο διάλογος για το μέλλον του

Ο Ντάνιελ Χάκετ φανερά συγκινημένος δεν έκρυψε ότι πέρασε μία ιδιαίτερα συγκινησιακή βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους του επιφύλαξαν ένα θερμό καλωσόρισμα στο ΣΕΦ. (VIDEO)

Είναι δεδομένο ότι την επιστροφή του στο ΣΕΦ θα τη θυμάται για καιρό ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο 30χρονος γκαρντ τιμήθηκε από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρολεύκων και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης φίλησε το παρκέ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 87-79, ο Χάκετ μίλησε στην κάμερα της NOVA και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Αρχικά, ο Αμερικανοϊταλός τόνισε: "Ήταν ένα σπουδαίο απόγευμα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, το σύλλογο και τους παίκτες για το πως με υποδέχθηκαν εδώ. Ήταν ένα συγκινητικό βράδυ για εμένα. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα εδώ ήταν εκείνο που είχα τραυματιστεί. Αυτή ήταν η τελευταία μου ανάμνηση από εδώ. Τώρα έχω κάτι καινούριο να θυμάμαι και θα το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου ήταν απίστευτο".

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το πως ήταν να ακούει το όνομα του είπε: "Ήταν απίστευτο. Υπάρχει ένα συναίσθημα εκτίμησης και αμφίπλευρης αγάπης. Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Υπήρξα μέλος της οικογένειας. Αισθάνομαι σαν να ήμουν πάντοτε μέλος της οικογένειας. Όλα όσα ζήσαμε, το πρωτάθλημα, οι δυσκολίες με τους τραυματισμούς. Ποτέ δεν με ξέχασαν. Οι φίλαθλοι, η διοίκηση, το τιμ, οι υπόλοιποι συμπαίκτες με ρωτούσαν για το πως είμαι. Είμαι ευγνώμων για αυτό".

Σε ερώτηση που του έγινε για τους λόγους που τον έκαναν να φιλήσει το παρκέ δήλωσε: "Ήταν μία ένδειξη ευγνωμοσύνης. Για τη Θύρα 7, το σύλλογο, την οικογένεια Αγγελόπουλου και όλους όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέλος της οικογένειας. Αυτό ήταν ένας τρόπος να τους δείξω την ευγνωμοσύνη μου"

Τέλος σε ό,τι αφορά το μέλλον του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Χάκετ επεσήμανε: "Δεν είναι στο χέρι μου. Είμαι παίκτης της Μπάμπεργκ και θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτή. Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είναι στο χέρι μου".

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Συρίγο και τον Τάσο Μπαϊρακτάρη σχετικά με το συμβόλαιο του Αμερικανού με την Μπάμπεργκ, κατά τον οποίο έγινε αναφορά στο συμβόλαιο του παίκτη με τη γερμανική ομάδα και το πως μπορεί αυτό να "σπάσει".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από την εκπομπή της NOVA.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ