EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Έχουμε σπουδαίους επιθετικούς παίκτες"

Μπαρτζώκας: "Έχουμε σπουδαίους επιθετικούς παίκτες"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ήταν δύσκολο να χτίσει μία ομάδα όπως την Κουμπάν με αυτά τα χαρακτηριστικά και στάθηκε στο επιθετικό ταλέντο της Λοκομοτίβ. Ντιλέινι: "Κανείς δεν μας πίστευε".

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάλκολμ Ντιλέινι, εκπροσώπησαν στην εκδήλωση για το Final Four του Βερολίνου την ομάδα της Λοκομοτίβ Κουμπαν.

Γιώργος Μπαρτζώκας: "Είναι μεγάλη τιμή για μας που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μόλις η 2η χρονιά της ομάδας στη διοργάνωση. Πριν 2 λεπτά ο Ζέλικο ρώτησε εμένα και τον Βέλιμιρ "τι κάνουμε εδώ αφού η ΤΣΣΚΑ έχει τον καλύτερο αμυντικό και τον MVP". Για μένα ήταν δύσκολο να χτίσουμε μια ομάδα με αμυντικά χαρακτηριστικά, ειδικά στη Ρωσία που υπάρχει ένας επιθετικός προσανατολισμός. Έχουμε σπουδαίους επιθετικούς παίκτες όπως ο Μάλκομ και άλλους. Δεν ξέρω αν αρκεί για αυτό το φάιναλ-φορ. Πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, ειδικά απέναντι στον Κάιλ..."

Ερώτηση για τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Γιώργο Μπαρτζώκα: Ως Έλληνες προπονητές ξέρετε πόσο δύσκολο είναι δύο ομάδες από την ίδια χώρα να αγωνίζονται σε ημιτελικό. Μπορείτε να κάνετε σύγκριση με τον φετινό ρώσικο εμφύλιο.

Γ. Μπαρτζώκας: "Δεν είχα την ευκαιρία να ζήσω τέτοια εμπειρία. Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο. Η πίεση των μίντια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη. Δεν μιλάω ρώσικα και έτσι δεν καταλαβάινω τι λένε για αυτό το παιχνίδι. Είναι μια περίεργη κατάσταση. Δύο ρώσικες ομάδες με δύο Έλληνες προπονητές. Αυτό ΟΚ είναι περίεργο".

Μάλκολμ Ντιλέινι: Είμαστε κοντά με τον Ράις.Πάντα μου αρέσει να κερδίζει ο μικρός τον μεγάλο. Κανείς δεν μας πίστευε, αλλά δείτε που είμαστε εδώ. Είανι έξτρα κίνητρο που είμαστε το αουτσάιντερ. Μου αρέσει να είμαι σε τέτοιες ομάδες. Κερδίσαμε όλες τις μεγάλες ομάδες, με μια εξαίρεση (Φενέρ). Έχουμε όμως ένα σύστημα που όλοι θέλουν να βλέπουν και το ευχαριστιούνται".

Ερώτηση για Γ. Μπαρτζώκα και Μ. Ντιλέινι για το στυλ τους, ο Μπαρτζώκας ηταν ο μόνος με καρώ πουκάμισο και ο Ντιλέινι ο μόνος χωρίς γραβάτα.

Ντιλέινι: "ΉΘελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είναι το στυλ μου. Δεν φοράω γραβάτα. Φοράω και τα χρώματα των ΗΠΑ στα παπούτσια μου. Ήξερα ότι θα είμαι μόνος μου".

Γ. Μπαρτζώκας: "Δεν έχω να πω κάτι... (γελώντας)".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ