Οι διαιτητές των πρώτων τελικών

Η τριπλέτα των Χριστοδούλου, Καρακατσούνη, Ψαριανού θα σφυρίξει στο Game 1 της τελικής σειράς των playoffs στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (07/06, 19:30).
Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών των δύο πρώτων τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, καθώς και των αγώνων για τις θέσεις 3-4. Στο ΣΕΦ, το διαιτητικό τρίο θα αποτελείται από τους Χριστοδούλου, Καρακατσούνη, Ψαριανό ενώ στο ΟΑΚΑ θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Πηλοϊδης, Μητσόπουλος.
Αναλυτικά:
“1ος αγώνας
ΚΓ ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Άρης Γκόντας-Παπαπέτρου-Τζαφλέρης (Παπαγεωργίου)
ΣΕΦ 19.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Χριστοδούλου-Καρακατσούνης-Ψαριανός (Μαύρος/Ορφανός)
2ος αγώνας
ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Αναστόπουλος-Πηλοϊδης-Μητσόπουλος (Βιδάλης/Σταύρου)Αλεξάνδρειο Άρης-ΠΑΟΚ Σχινάς-Πουρσανίδης Γ-Ταβουλαρέας (Τανατζής/Σιμητόπουλος)
*Οι 15 διαιτητές που θα σφυρίξουν στους τελικούς είναι οι Αναστόπουλος, Γκόντας, Κορομηλάς, Πηλοϊδης, Σχινάς, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης Γ, Φούφης, Παπαπέτρου, Χριστοδούλου, Ψαριανός, Μητσόπουλος, Ταβουλαρέας, Παναγιώτου, Τζαφλέρης.