ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ

Οι 4 στόχοι των Νιου Γιορκ Νικς στη Free Agency

Ο Ρέτζι Μπούλοκ των Νιου Γιορκ Νικς και ο Τομ Θίμποντο στο βάθος
Ο Ρέτζι Μπούλοκ των Νιου Γιορκ Νικς και ο Τομ Θίμποντο στο βάθος Ⓒ 2021 KATHY WILLENS/ ASSOCIATED PRESS

Οι Νιου Γιορκ Νικς κερδίζουν, βαδίζουν προς τα playoffs, έχουν γίνει ξανά ελκυστικός προορισμός και γι' αυτό κοιτάζουν ήδη την Free Agency ώστε να κάνουν κινήσεις που θα τους βάλουν στην ελίτ της Ανατολικής Περιφέρειας.

Η σεζόν τους, είναι μαγική. Οι Νικς κάθονται στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, βρίσκονται σε καλό δρόμο για να μείνουν στην εξάδα που θα τους βγάλει από τον μπελά του play-in tournament και θα τους οδηγήσει απευθείας στα playoffs, ωστόσο φαίνεται πως όσο τους ενδιαφέρει η φετινή χρονιά, άλλο τόσο και ίσως ακόμη περισσότερο τους νοιάζει το μέλλον.

Με τον Τομ Τίμποντο στο τιμόνι η ομάδα της Νέας Υόρκης είναι επιτέλους σοβαρή, αξιόπιστη και δεν θυμίζει τους απαράδεκτους Νικς των προηγούμενων ετών, έχει έναν καλό κορμό νεαρών παικτών και σύμφωνα με την Bleacher Report οι παράγοντές της θα προσπαθήσουν με "πινελιές" στην επερχόμενη Free Agency να την ανεβάσουν ακόμη ένα επίπεδο.

Στόχοι θεωρούνται ο Κρις Πολ που μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Φοίνιξ Σανς για μία τελευταία καλή πολυετή συμφωνία, ο σκόρερ Νόρμαν Πάουελ που παίζει στους Μπλέιζερς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τους Σαν Αντόνιο Σπερς για να γυρίσει στην Ανατολή και ο Λόνζο Μπολ. Ο τελευταίος παίζει στους Πέλικανς, με τους Νικς να είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν offer sheet για να δυσκολέψουν την ομάδα της Νέας Ορλεάνης να τον κρατήσει.

Στη Νέα Υόρκη χτίζουν γύρω από τους Αρ Τζέι Μπάρετ - Τζούλιους Ραντλ - Μίτσελ Ρόμπινσον, υποστηρίζουν τους νεαρούς Ιμάνουελ Κουίκλι - Όμπι Τόπιν και ξέρουν ότι ο οργανισμός είναι πλέον αρκετά ελκυστικός για τους free agents, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια όταν όλοι οι καλοί διαθέσιμοι αθλητές απέφευγαν ακόμη και να συζητήσουν με τους Νικς.

Photo credits: 2021 AP Photo/Kathy Willens

TAGS ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ