FINAL FOUR 2023

Οι 3 πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στην ιστορία των Final Four της Euroleague

Ο Σπανούλης με τις κούπες στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του
Ο Σπανούλης με τις κούπες στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Flashback στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού στην Euroleague. Οι πρωταγωνιστές των «θρυλικών» ομάδων και η προσμονή για το 4ο τρόπαιο στο Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης για το Κάουνας στην 12η παρουσία του σε Final Four της Euroleague και 8η τα τελευταία 14 χρόνια. Η προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς κορυφώνεται στο τριήμερο 19-21 Μαΐου με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην τέταρτη κατάκτηση Euroleague της ιστορίας τους.

Οι «ήρωες» του Ολυμπιακού: Ο Ρίβερς, ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης

Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα, ωστόσο στις μεγάλες του στιγμές συνδέεται με ονόματα, προσωπικότητες και ιστορίες. Το 1997 στη Ρώμη, ήταν ο Ντέιβιντ Ρίβερς που ξεχώρισε στη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, επιτυγχάνοντας 28 πόντους σε μια εμφάνιση που μνημονεύεται μέχρι και σήμερα από όλους στο Λιμάνι.

Το 2012 ήταν ο Πρίντεζης, δημιουργώντας το απόλυτο δικό του statement με το θρυλικό «πεταχτάρι» και επισφράγισε μια μεγαλειώδη ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κοινός παρονομαστής στις δύο πρώτες κούπες ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που πανηγύρισε πρώτος και στην Κωνσταντινούπολη.

Το 2013, μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός υπέταξε την Ρεάλ Μαδρίτης με το ασύλληπτο 100-88, παρά το γεγονός πως είχε σκοράρει μόλις 10 πόντους στην πρώτη περίοδο. Με 90 (!) πόντους σε 30 αγωνιστικά λεπτά και τον Σπανούλη να σκοράρει 22, χωρίς ούτε ένα δίποντο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Αυτές τις μέρες στο Κάουνας, θέλει όσο τίποτα το δεύτερο.

Στο Pamestoixima.gr, υπάρχουν συνδυαστικές επιλογές για τον πρώτο σκόρερ μαζί με την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο. Το να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την Εuroleague και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο Σλούκας προσφέρεται σε απόδοση 20.00.

Final Four 2023 - Χωρίς εμπειρία η Μονακό, με την προϊστορία οι «ερυθρόλευκοι»

Η Μονακό είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό και το συγκεκριμένο ζευγάρι θα παραταχθεί για 10η φορά αντιμέτωπο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ό,τι κι αν έχει συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια βέβαια, ο μονός αγώνας στο πλαίσιο ενός Final Four, αποτελεί πάντοτε μια ξεχωριστή ιστορία, την οποία εμπλουτίζουν οι περισσότεροι από 4 χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στο Κάουνας, στην προσπάθειά τους να δώσουν ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση στους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ