ΕΛΛΑΔΑ

Όχι και της ΕΟΚ στον Παναγιώτη Αναστόπουλο: "Δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες"

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, σε αγώνα της Stoiximan Basket League 2020/21
Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, σε αγώνα της Stoiximan Basket League 2020/21 EUROKINISSI

Οριστικά εκτός λίστας για την Α1 ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Η ΕΟΚ τον ενημέρωσε ότι δεν έχει συμπεριληφθεί στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών και εκείνος θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έμεινε οριστικά εκτός της λίστας των διαιτητών για τη Stoiximan Basket League της σεζόν 2021-22 και πλέον θα κινηθεί δικαστικά για να δικαιωθεί.

Η ΕΟΚ μέσω του Β' αντιπροέδρου της Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη απάντησε στον Παναγιώτη Αναστόπουλο ότι δεν είναι αξιολογημένος για τη σεζόν 2021-22, άρα τίθεται οριστικά εκτός. Στα δικαστήρια θα κυνηγήσει την υπόθεση ο διαιτητής.

"Σε απάντηση του εγγράφου σας, σάς ενημερώνουμε ότι δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 που μας διαβιβάστηκαν στην ΟΔΚΕ", αναφέρει η ΕΟΚ για τον Αναστόπουλο, που έχει περάσει το όριο των 50 ετών και η ΟΔΚΕ δεν τον έχει συμπεριλάβει στους ενεργούς διαιτητές.

Ο 52χρονος ρέφερι έχει ξεκαθαρίσει αν ότι κυνηγήσει την υπόθεση δικαστικά, με προσφυγή κατά της ΕΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει το δικαίωμα να επιστρέψει στη δράση και να μπορεί να σφυρίξει στην Stoiximan Basket League.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ