Ο Oύγκο Γκονθάλεθ έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό των Σέλτικς

Ο Oύγκο Γκονθάλεθ έδειξε τις αμυντικές του αρετές, αλλά και όσα μπορεί να κάνει στην επίθεση, στην πρώτη παρουσία του με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.
Ο Oύγκο Γκονθάλεθ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έπαιξε με τη φανέλα των Σέλτικς, στο οποίο η ομάδα της Βοστώνης επικράτησε των Μέμφις Γκρίζλις με 121-103.
Ο 19χρονος Ισπανός γκαρντ, που επιλέχθηκε στο Νο28 του NBA Draft του 2025, έδειξε ότι θα αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στον δρόμο του, ξεκινώντας φυσικά από την άμυνα, που είναι και το σημείο κατατεθέν του.
Πέρα από τις βοήθειες που προσέφερε σε αυτό το σκέλος, ο Γκονθάλθ είχε 8 πόντους (2/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 3 λάθη σε 18’24” συμμετοχής.
“Η άμυνα είναι το παν. Αν αμυνθείς, μπορείς να τρέξεις. Όλοι σε αυτή την ομάδα θέλουν να τρέξουν… Αυτό είναι που ψάχνουμε. Έτσι, μόλις έχουμε την άμυνα σε καλή θέση και μπορούμε να τρέξουμε, θα είμαστε πολύ, πολύ επικίνδυνοι”, είπε ο νεαρός γκαρντ από τη Μαδρτίτη μετά το παιχνίδι, δείχνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να γίνει πολύτιμος.