ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο βοηθός του Τρινκιέρι παρομοιάζει τον Ολυμπιακό με τη Βραζιλία του Πελέ

Ο βοηθός του Τρινκιέρι παρομοιάζει τον Ολυμπιακό με τη Βραζιλία του Πελέ
PRINTSCREEN

Τον τρόπο που έπαιζε η Βραζιλία του Πελέ τη δεκαετία του '70 θυμίζει στον βοηθό του Αντρέα Τρινκιέρι ο φετινός Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο βοηθός του Αντρέα Τρινκιέρι, ο Αντριάνο Βερτεμάτι, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Area 52. Για την ακρίβεια ο Ιταλός ασίσταντ κόουτς της Μπάγερν Μονάχου, παρομοίασε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται φέτος οι ερυθρόλευκοι με την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας τη δεκαετία του '70, που μεσουρανούσε ο Πελέ.

"Ειλικρινά, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλες. Μετά το τρίτο λεπτό του μεταξύ μας αγώνα, είπα σε συνεργάτη μου ότι είναι σαν την Βραζιλία του '70 και μου απάντησε ότι το ίδιο σκεφτόταν και ο ίδιος. Ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο, ο τρόπος που πασάρει και η ποιότητα που έχει είναι απίστευτη.

Λειτουργεί με έναν τρόπο που δύσκολα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ. Με μια ισορροπία, με μια ικανότητα τόσο στο pick n roll, στο πως κυκλοφορούν την μπάλα, στο πως επιτίθενται στο closeout, στο πως δεν χαρίζουν πράγματα, δεν κάνουν εύκολα λάθη, στον τρόπο που αμύνονται και στις δύο πλευρές, είναι πραγματικά εντυπωσιακοί", ανέφερε αναλυτικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 3'45" του βίντεο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ