ΓΑΛΛΙΑ

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά κουβάλησε τη Μετροπολιτάν στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος

Victor Wembanyama, player from the Metropolitans 92 during a game against the Elan Bearnais, in Levallois Perret, near Paris, Tuesday, Sept.27, 2022. (AP Photo/Lewis Joly)
Victor Wembanyama, player from the Metropolitans 92 during a game against the Elan Bearnais, in Levallois Perret, near Paris, Tuesday, Sept.27, 2022. (AP Photo/Lewis Joly) © 2022 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Στα ημιτελικά της γαλλικής Λίγκας η Μετροπολιτάν του Βικτόρ Γουεμπανιαμά, που έριξε τη Σολέ στο καναβάτσο και ετοιμάζεται για το συναπάντημα με τη Βιλερμπάν.

Στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Μετροπολιτάν, καθώς επικράτησε με 81-69 της Σολέ το βράδυ της Πέμπτης (25/5).

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά ήταν ξανά ο κορυφαίος της ομάδας του (19 πόντοι, 8/15 δίποντα, 3/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ σε 33:48), με τον ΝτεΒάντε Τζόουνς να προσθέτει 15 και τους Κονατέ - Τόμας από 14 ο κάθε ένας. Αντίπαλος της Μετροπολιτάν θα είναι η Βιλερμπάν που νίκησε με 2-0 τη Λε Μαν. Στο άλλο ζευγάρι η Μπουργκ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μονακό - Στρασμπούρ.

Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και ο Ρουντί Γκομπέρ, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Παρίσι μετά από το φινάλε της σεζόν των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ