Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά επιστρέφει στο Παρίσι το 2027 για τα NBA Global Games

Ο Γάλλος σούπερ σταρ Βίκτορ Γουεμπανιαμά θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα των ευρωπαϊκών αγώνων του NBA σε Γαλλία και Αγγλία, με τη λίγκα να ανακοινώνει τα Global Games σε Παρίσι και Μάντσεστερ.
Στη γενέτειρά του ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά, καθώς το NBA ανακοίνωσε πως οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα δώσουν επίσημους αγώνες κανονικής περιόδου στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2027, στο πλαίσιο των NBA Global Games.
Αντίπαλος των Σπερς σε αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι θα είναι οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2027 (14/1/2027) στην ”Accor Arena” του Παρισιού, ενώ μόλις τρεις ημέρες αργότερα, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου (17/1/2027), οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο κλειστό ”Co-op Live” του Μάντσεστερ.
Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Wemby θα αγωνιστεί επί γαλλικού εδάφους ως παίκτης του ΝΒΑ, μετά την παρουσία των Σπερς στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2025 απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά και μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.