ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Βέσελι σούταρε τον… Ντίξον!

Ο Γιαν Βέσελι και ο Μπόμπι Ντίξον της Φενέρμπαχυσε συμμετείχαν σε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό τριπόντων. Μόνο που όταν τελείωσαν οι μπάλες, ο Τσέχος άρπαξε τον Αμερικανό γκαρντ και σκόραρε πίσω από τα 6μ.75 (VIDEO)!

Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει αήττητη την κούρσα στο Top-16 της Euroleague, μετράει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη β’ φάση της διοργάνωσης και πλέον έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (25/2), στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στο μεσοδιάστημα, ο Γιαν Βέσελι και ο Μπόμπι Ντίξον συμμετείχαν στη διαφήμιση της Ülker, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής τροφίμων της Τουρκίας, με έσοδα δισεκατομμυρίων δολ. κάθε χρονιά. Ο Τσέχος δοκίμαζε το σουτ του πίσω από τα 6μ.75, όταν τελείωσαν οι μπάλες και άρπαξε τον Αμερικανό γκαρντ, σκοράροντας και αφήνοντας τον Ντίξον στη στεφάνη!

Δείτε το απολαυστικό VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ