ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος EuroLeague Legend

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνει ο νέος EuroLeague Legend και θα τιμηθεί από τη λίγκα με τον συγκεκριμένο "τίτλο" πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ για τα playoffs.

Στο πάνθεον της EuroLeague θα μπει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς η λίγκα θα τιμήσει τον "Kill Bill" και θα τον βάλει μέσα στους θρύλους της.

Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται ήδη ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Ραμούνας Σισκάουσκας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μιρσάντ Τουρκτσάν και ο Φελίπε Ρέγιες.

Ο Σπανούλης θα γίνει ο νεαρότερος ηλικιακά που αποκτά αυτόν τον τίτλο και θα τιμηθεί πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα playoffs στο ΣΕΦ.

Ο "Kill Bill" κατέκτησε τρεις φορές τη EuroLeague αναδείχθηκε MVP και στα τρία Final Four που πανηγύρισε τον τίτλο και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague για οκτώ σεζόν, περισσότερες από κάθε άλλον αθλητή.

Είναι ο κορυφαίος της λίγκας όλων των εποχών σε πέντε κατηγορίες. Στους πόντους, τις ελεύθερες βολές, τα κερδισμένα φάουλ, στο σύστημα αξιολόγησης και τα εύστοχα καλάθια.

Πλέον έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή και μάλιστα πιστεύει ότι θα πετύχει, όπως εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξή του στο SPORT24.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ