ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έχει κλείσει θέση στη δωδεκάδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έχει κλείσει θέση στη δωδεκάδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
FIBA.BASKETBALL

Ο Τζρού Χόλιντεϊ θα είναι ένας από τους 12 παίκτες της Εθνικής Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, σύμφωνα με τους Σαμς Σαράνια και Τζο Βάρντον του Athletic.

Εξασφαλισμένη -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πρέπει να θεωρείται η θέση του Τζρου Χόλιντεϊ στη δωδεκάδα της Εθνικής Ηνωμένων Πολιτείων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, σύμφωνα με τους Σαμς Σαράνια και Τζο Βάρντον του Athletic.

Ο 33χρονος γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς κέρδισε πόντους λόγω των αμυντικών, αλλά και δημιουργικών ικανοτήτων του. Εξάλλου, ο Χόλιντεϊ ήταν παρόντας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, αποτελώντας τον δεύτερο πιο σημαντικό παίκτη της Team USA, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ. Την τρέχουσα σεζόν ο Χόλιντεϊ μετράει 13 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ σε 53 παιχνίδια με τους Κέλτες.

Οι άλλοι NBAερς που θεωρούνται σίγουροι -αν δεν προκύψει κάποιος τραυματισμός- για το ρόστερ του Στιβ Κερ στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες είναι οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Σανς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ