EUROLEAGUE

Ο Τζόρνταν Λόιντ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Τζόρνταν Λόιντ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα
ABA LEAGUE/ CRVENA ZVEZDA MTS

Το συμβόλαιο του Τζόρνταν Λόιντ με τη Μονακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν 2023/24 και όπως αναφέρει το Sport Klub, ο Αμερικανός γκαρντ είχε πολύ πιθανό να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ερυρθού Αστέρα.

Το συμβόλαιο του Τζόρνταν Λόιντ με τη Μονακό λήγει τους επόμενους μήνες και σύμφωνα με το Sport Klub, ο Αμερικανός γκαρντ μοιάζει όλο και πιο πιθανό να επιστρέψει στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Λόιντ αγωνίστηκε με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου τη σεζόν 2020/21, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ABA League. Αργότερα πέρασε μία σεζόν στη Ρωσία με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο Πριγκιπάτο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αμερικανός περιφερειακός θα φύγει από το Μόντε Κάρλο, αφού η Μονακό θέλει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, προσδοκώντας στην ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς, αλλά και στην προσθήκη του Νικ Καλάθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Σερβία, Λόιντ και Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων.

Φέτος ο 31χρονος Λόιντ μέτρησε 10.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 22'30" συμμετοχής σε 20 παιχνίδι της EuroLeague με τους Μονεγάσκους, ενώ έχασε ένα σημαντικό μέρος της σεζόν λόγω προβλήματος στη μέση.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ