EUROLEAGUE

Ο Τζόελ Μπόλομποϊ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Τζόελ Μπόλομποϊ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Σύμφωνα με το BasketNews, ο Τζόελ Μπόλομποϊ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έτρεχε από πέρσι.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου γράφτηκε ο επίλογος στη δικαστική διαμάχη του Τζόελ Μπόλομποϊ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ήταν σε ισχύ εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ο ψηλός του Ολυμπιακού ήταν μεταξύ εκείνων που αποχώρησαν από τη Ρωσία μετά από το ξέσπασμα του πολέμου με την Ουκρανία, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μην αποδέχεται το γεγονός και να καταγγέλλει στο BAT της FIBA τον 29χρονο ψηλό, με την αιτιολογία της μονομερούς και παράνομης διακοπής συνεργασίας.

Τους τελευταίους μήνες, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε νομική αντιπαράθεση, με το BasketNews να αποκαλύπτει το βράδυ της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου πως το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της FIBA δικαίωσε τον Τζόελ Μπόλομποϊ για την αποχώρησή του, αλλά και τα χρήματα που ζητούσε. Πολύ απλά γιατί θεωρήθηκε πως ο αθλητής είχε κάθε δικαίωμα να φύγει "για λόγους ανωτέρας βίας" από την στιγμή που η Ρωσία βρισκόταν σε πόλεμο με την Ουκρανία.

Έτσι, η "αρκούδα" καλείται πλέον να πληρώσει όλους τους προβλεπόμενους μισθούς στον ψηλό του Ολυμπιακού, όπως επίσης τα δικαστικά έξοδα.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ