VIRAL

Ο Τζίμι Μπάτλερ θα ακούσει Spice Girls πριν το Game 1 των τελικών του NBA

Ο Τζίμι Μπάτλερ θα ακούσει Spice Girls πριν το Game 1 των τελικών του NBA
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Spice Girls ενδεχομένως θα αποτελέσουν την μουσική επιλογή που θα προτιμήσει ο Τζίμι Μπάτλερ για να μπει σε ρυθμό πριν από το Game 1 των NBA Finals.

Κεφάτος ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ στη διάρκεια της Media Day ενόψει της έναρξης των NBA Finals ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Χιτ. Μάλιστα ο ηγέτης του Μαϊάμι ρωτήθηκε για το τι μουσική θα επιλέξει να ακούσει πριν από το Game 1 για να μπει στο σωστό mood και προκάλεσε άφθονο γέλιο στους δημοσιογράφους με την απάντηση που έδωσε.

"Ντέρμοντ Κένεντι. Μου δίνει ρυθμό. Ο Μόργκαν Γουόλεν επίσης. Λουκ Κομπς, Λόριν Χιλ, Κιρκ Φράνκλιν. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως Spice Girls", είπε.

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε βέβαια πριν από μερικές μέρες, όταν ο Γκέιμπ Βίνσεντ και ο Μαξ Στρους είπαν: "(Ο Μπάτλερ) ακούει τα πάντα. Κι άλλοι το κάνουν, αλλά δεν έχουν το θάρρος να το βάλουν στα ηχεία μέσα στα αποδυτήρια. Μου προκαλεί έκπληξη γιατί ό,τι κι αν ακούσει του δίνει ώθηση πριν από τα παιχνίδια. Κάποιες φορές είναι η Μάιλι Σάιρους, κάποιες φορές ο Τζάστιν Μπίμπερ, κάποιες ο Ρικ Ρος. Ποτέ δεν ξέρεις".

TAGS VIRAL NBA NBA FINALS ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ