NBA FINALS

Ο Τζίμι Μπάτλερ έστειλε μήνυμα πως το Μαϊάμι θα διεκδικήσει ξανά τον τίτλο

Ο Τζίμι Μπάτλερ έστειλε μήνυμα πως το Μαϊάμι θα διεκδικήσει ξανά τον τίτλο
@2023 JACK DEMPSEY/AP IMAGES

Οι Χιτ δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον οδοστρωτήρα που ακούει στο όνομα Νίκολα Γιόκιτς και ηττήθηκαν με σκορ 4-1 από τους Νάγκετς στους NBA Finals 2023, με τον ηγέτη τους, Τζίμι Μπάτλερ, να εμφανίζεται όμως αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν.

Το Μαϊάμι έκανε διαδοχικές υπερβάσεις στα φετινά playoffs του NBA αποκλείοντας τρεις αντιπάλους με μειονέκτημα έδρας (πρώτο θύμα τους οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο) και φτάντοντας μέχρι την κατάκτηση του τίτλου στην Ανατολή, όμως στον μεγάλο τελικό δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το θαύμα των θαυμάτων, για να γίνουν η πρώτη ομάδα του NBA που θα έπαιρνε τον τίτλο ξεκινώντας από την 8η θέση.

Ωστόσο, παρά την απογοήτευση για την ήττα με 4-1 από τους Νάγκετς και την απώλεια του τροπαίου, οι άνθρωποι των Χιτ είναι υπερήφανοι για τη συνολική τους προσπάθεια και αυτό καθρεφτίζεται στα λόγια του Τζίμι Μπάτλερ στη συνέντευξη Τύπου, με τον ηγέτη της ομάδας να εκφράζει την πεποίθησή του πως μπορεί να διεκδικήσει και τη νέα σεζόν τον τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είμαι ευγνώμων που κάναμε αυτή την πορεία, μπορεί να μην τα καταφέραμε στους τελικούς αλλά νιώθω ευλογημένος. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είναι η ομάδα του χρόνου, αλλά είμαι βέβαιος πως ο Πατ Ράιλι και ο Έρικ Σπόελστρα θα φτιάξουν πάλι μια καλή ομάδα.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν σπουδαία, είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και εξακολουθώ να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε ως ομάδα.

Έμαθα πολλά, με δίδαξαν πολλά και μακάρι να μπορούσα να πάρω τον τίτλο για αυτά τα παιδιά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμούν", τόνισε χαρακτηριστικά, με τον Κάιλ Λάουρι να προσθέτει:

"Συγχαρητήρια στους Νάγκετς, το άξιζαν. Μας κέρδισαν δίκαια. Είμαστε πολύ ενωμένοι σε αυτό το γκρουπ και έχουμε έναν μεγάλο ηγέτη. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν, μια εξαιρετική πορεία, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτούμε αυτό τώρα".

TAGS NBA FINALS ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ