ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ

Ο Τζέιμς Χάρντεν στο πλευρό του 20χρονου που έμεινε παράλυτος μετά τη δολοφονική επίθεση στο Michigan State

Ο Τζέιμς Χάρντεν στο πλευρό του 20χρονου που έμεινε παράλυτος μετά τη δολοφονική επίθεση στο Michigan State
PRINTSCREEN

Ο 20χρονος Τζον Χάο ήταν ένα τα θύματα της επίθεσης που έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο Michigan State στις 13 Φεβρουαρίου και ο Τζέιμς Χάρντεν στέκεται στο πλευρό του με κάθε τρόπο.

Το ανθρώπινό του πρόσωπο δείχνει ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από χέρι του για να απαλύνει τον πόνο του 20χρονου Τζον Χάο, ο οποίος έμεινε παράλυτος, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην επίθεση που έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο Michigan State στις 13 Φεβρουαρίου, κατά την οποία τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν.

Ο αστέρας των Σίξερς, συνεισέφερε σε μία GoFundMe καμπάνια για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του 20χρονου επιζήσαντα, του έστειλε ένα ζευγάρι φορεμένα αθλητικά παπούτσια, μαζί με διάφορα άλλα κομμάτια αθλητικού εξοπλισμού, ενώ βρήκε τον αριθμό του και τον κάλεσε για να του μιλήσει μέσω FaceTime.

"'Όλα θα πάνε καλά, μείνε δυνατός. Όλα θα πάνε καλά, σου το υπόσχομαι. Είμαι μαζί σου. Ξέρω ότι είναι δύσκολα τώρα, αλλά πρέπει να μείνεις δυνατός. Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά και να συνεχίσεις να παλεύεις.

Είμαι δίπλα σου. Έχω κάποια δώρα για εσένα. Ελπίζω να σου δώσουν κουράγιο και να σε κάνουν να χαμογελάσεις λίγο. Ενημέρωσέ με αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο", είπε μεταξύ άλλων ο Χάρντεν στον Χάο.

TAGS ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΣΙΞΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ