NBA

Ο Τζέιμς Χάρντεν "ηττήθηκε" και πηγαίνει στην προετοιμασία των Σίξερς

Ο Τζέιμς Χάρντεν
Ο Τζέιμς Χάρντεν © 2022 ADAM HUNGER/AP IMAGES

Ενσωματώνεται στην προετοιμασία των Σίξερς ο Τζέιμς Χάρντεν, που ελπίζει ότι η ομάδα θα τον ανταλλάξει το συντομότερο δυνατό.

Στις 14 Αυγούστου αποκάλεσε ψεύτη τον GM των Σίξερς και δήλωσε ότι δεν θα παίξει ποτέ ξανά γι' αυτόν τον οργανισμό. Ο Τζέιμς Χάρντεν τράβηξε το σχοινί στα άκρα, δεν εμφανίστηκε στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Φιλαντέλφια, όμως "ηττήθηκε" και ταξιδεύει ήδη προς το Κολοράντο για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του Νικ Νερς.

Ο Μούσιας έχει απαιτήσει ανταλλαγή και αυτή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί (η αξία του είναι μικρή στην αγορά), προς το παρόν όμως θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους Σίξερς, με τον Νερς να ελπίζει ότι δεν θα δει "τρελά σκηνικά" και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον πολύπειρο γκαρντ. Το συμβόλαιο του Χάρντεν εκπνέει στο τέλος της περιόδου, με τον αθλητή να έχει λαμβάνειν 35.640.000 δολάρια έως το καλοκαίρι του 2024.

Την περασμένη σεζόν ο Μούσιας είχε 21 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 10.7 ασίστ (πρώτος στο NBA) παίζοντας 36.8 λεπτά ανά αγώνα σε 58 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ