ΣΙΞΕΡΣ

Ο Τζέιμς Χάρντεν απουσίασε από τη Media Day των Σίξερς, περιμένοντας το trade του

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Χωρίς τον Τζέιμς Χάρντεν πραγματοποιήθηκε η Media Day των Φιλανέλφεια Σίξερς. Ο 34χρονος γκαρντ επιμένει στην επιθυμία του να γίνει trade και δεν δείχνει την πρόθεση να υποχωρήσει.

Ο Τζέιμς Χάρντεν εξακολουθεί να θέλει να φύγει από τη Φιλαδέλφεια και πιέζει τους Σίξερς με κάθε τρόπο, προκειμένου να γίνει trade από την ομάδα.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ έλαμψε δια της απουσίας του από τη Media Day των Σίξερς, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (2/10) και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στους τίτλους των Αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Θυμίζουμε πως επί του θέματος είχε τοποθετηθεί πρόσφατα και ο Κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ: "Σε σχέση με τα αιτήματα ανταλλαγής, φυσικά και ως λίγκα δεν μας αρέσει. Ως λίγκα, θέλουμε οι παίκτες και οι ομάδες να τιμούν τα συμβόλαια.

Παρακολουθώ και τις δύο περιπτώσεις στο Πόρτλαντ και την Φιλαντέλφεια και ελπίζω ότι θα βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί τους πάντες πριν ξεκινήσει η σεζόν. Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει ηρεμήσει κάπως η κατάσταση, τουλάχιστον όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις".

TAGS ΣΙΞΕΡΣ NBA ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ