NBA

Ο Τζα Μοράντ ισχυρίστηκε ότι ήταν σε αυτοάμυνα όταν χτύπησε έναν 17χρονο σε αγώνα μπάσκετ

Ο Τζα Μοράντ ισχυρίστηκε ότι ήταν σε αυτοάμυνα όταν χτύπησε έναν 17χρονο σε αγώνα μπάσκετ
PRINTSCREEN

Ο Τζα Μοράντ κατέθεσε στο δικαστήριο για την υπόθεση βιαιοπραγίας σε βάρος 17χρονου σε ανεπίσημο αγώνα μπάσκετ το καλοκαίρι του 2022 και ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η ποινή 25 αγωνιστικών που του έχει επιβάλει το NBA για το όπλο που επέδειξε δύο φορές σε Instagram Live, ο Τζα Μοράντ βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και κατέθεσε για το περιστατικό βιαιπραγίας σε βάρος ενός 17χρονου το καλοκαίρι του 2022.

Περιγράφοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι σε ένα ανεπίσημο αγώνα μπάσκετ, ο αθλητής των Γκρίζλις τόνισε πως ο τότε ανήλικος Τζόσουα Χόλογουεϊ τού πέταξε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο και μετά σήκωσε προς τα πάνω το σορτσάκι του.

"Από εκεί που προέρχομαι εγώ, όταν κάποιος κάνει αυτή την κίνηση, σημαίνει ότι είναι έτοιμος να παλέψει. Τον χτύπησα πρώτος για να προστατέψω τον εαυτό μου", ανέφερε ενδεικτιά ο Μοράντ, σύμφωνα με το ESPN.

Στο εν λόγω περιστατικό εμπλέκεται και ένας στενός φίλος του νεαρού γκαρντ, ο Νταβόντε Πακ, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση του Τζα, χαστούκισε επίσης τον 17χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ