ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Τόνι Ρότεν του Ηρακλή πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο και τραυματίστηκε

Ο Τόνι Ρότεν του Ηρακλή πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο και τραυματίστηκε
EUROKINISSI

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τόνι Ρότεν στο ντέρμπι του Ηρακλή με τον Άρη, καθώς τραυματίστηκε μετά από... γκολάρα με το αριστερό και πανηγυρισμό αλά Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτά που συμβαίνουν φέτος στον Ηρακλή, είναι αρκετά για να γράψει κάποιος βιβλίο. Αυτό που συνέβη, όμως, την Τρίτη (30/3) ξεπερνάει κάθε λογική. Με τους παίκτες να απέχουν από την προπόνηση για ακόμα μία ημέρα, εξαιτίας του χάσματος που υπάρχει με την διοίκηση της ΚΑΕ το τελευταίο διάστημα, θα περίμενε κάποιος ότι δεν θα υπάρξουν παρουσίες στο Ιβανώφειο. Ωστόσο άπαντες βρέθηκαν στο ιστορικό κλειστό, όχι για σουτάκια, αλλά για... σουτάκια. Έπαιξαν ποδόσφαιρο, με τον Τόνι Ρότεν να πέφτει θύμα του ταλέντου και του ενθουσιασμού του.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος είχε χτυπήσει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, έβαλε γκολάρα με το αριστερό, πανηγύρισε με SIUUUUUUU, τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως η προσγείωσή του στο παρκέ δεν ήταν... ομαλή. Χτύπησε ξανά στο πόδι, αποχώρησε προς τα αποδυτήρια και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (2/4 στις 20:00) θεωρείται αμφίβολη. Αν, φυσικά, ο Ηρακλής κατέβει κανονικά στο ματς και η απουσία από τις προπονήσεις δεν οδηγήσει σε πιο έντονες αντιδράσεις.

Ο Τόνι Ρότεν του Ηρακλή πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο και τραυματίστηκε
2022 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ