ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ο Τόνι Πάρκερ αποκάλυψε αύξηση του μπάτζετ της Βιλερμπάν και την τριάδα στην οποία θα στηριχθεί

Ο Τόνι Πάρκερ αποκάλυψε αύξηση του μπάτζετ της Βιλερμπάν και την τριάδα στην οποία θα στηριχθεί
2019 AP PHOTO/ERIC GAY

Αύξηση στον προϋπολογισμό της Βιλερμπάν αποκάλυψε ο Τόνι Πάρκερ, που αναφέρθηκε και στους τρεις παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί η γαλλική ομάδα τη σεζόν 2023/24.

Η πορεία της Βιλερμπάν στη EuroLeague της σεζόν 2022/23 δεν είναι καλή, η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 8-24, όμως ο Τόνι Πάρκερ δεν το βάζει κάτω. Ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ δήλωσε στην Le Progres ότι θα παραμείνει στο τιμόνι του οργανισμού και μάλιστα θα προχωρήσει και σε αύξηση του μπάτζετ την περίοδο 2023/24. Με τις φήμες περί συμφωνίας με τον Νικ Μπατούμ να ακούγονται εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά να μην επιβεβαιώνονται, προς το παρόν.

"Υπογράψαμε τριετές συμβόλαιο με συνεργάτη που δεν μπορώ ακόμη να αποκαλύψω, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της Βιλερμπάν από την ημέρα που την ανέλαβα. Θα έχουμε μεγαλύτερο προϋπολογισμό, τσέκαρα την αγορά, είχα κάποια ραντεβού, συνάντησα και τον Μαρκ Λάσρι που πρόσφατα πούλησε τις μετοχές του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Η επόμενη σεζόν θα είναι η σημαντικότερη για τον Ζακαρί Ρισασέ, αυτός θα είναι η καρδιά της στρατηγικής μας. Θα χτίσουμε την ομάδα γύρω από αυτόν και από τους Νάντο ντε Κολό - Ζοφρέ Λοβέρν, διότι ο Ρισασέ πρέπει να εκραγεί! Μπορεί να γίνει το νούμερο 1 στο NBA Draft 2024 και θα τον πιέσουμε για να τα καταφέρει. Θα κάνουμε και ένα τουρ στη G-League για να τον δείξουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Θα ταξιδέψουμε στις ΗΠΑ για δύο εβδομάδες, θα κάνουμε την προετοιμασία μας στο Σαν Αντόνιο και θα παίξουμε δύο ματς στο Λας Βέγκας στις 7 και στις 9 Σεπτεμβρίου" ήταν τα λόγια του Πάρκερ που θα μπει στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame με την κλάση του 2023.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ