ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: "Οι στόχοι είναι οι ίδιοι πάντα, να κατακτήσουμε την EuroLeague και να κάνουμε το Triple Crown"

Ο Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: "Οι στόχοι είναι οι ίδιοι πάντα, να κατακτήσουμε την EuroLeague και να κάνουμε το Triple Crown"
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Τόμας Γουόκαπ δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ στην Καρδίτσα, απόλαυσε το All Star Game και μιλώντας στο SPORT24 δεν έκρυψε τις μεγάλες του φιλοδοξίες με τον Ολυμπιακό για τη φετινή σεζόν, χωρίς να διστάσει να θέσει ως στόχο την κατάκτηση της EuroLeague, αλλά και του Triple Crown.

Ο Τόμας Γουόκαπ, ένας εκ των κορυφαίων πόιντ γκαρντ της Ευρώπης και πραγματικό πολυεργαλείο στην φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον χορό των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ στην Καρδίτσα.

Ο βασικός πυλώνας της οργάνωσης του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, μίλησε στο SPORT24 μετά την ολοκλήρωση του All Star Game της Καρδίτσας και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας σε μεγάλη εκτίμηση την θεσσαλική πόλη, στην οποία απόλαυσε το παιχνίδι των κορυφαίων του ελληνικού μπάσκετ.

"Στην Καρδίτσα ήταν αλήθεια εκπληκτικά. Την περασμένη χρονιά στην Αθήνα δεν ήταν το ίδιο. Φέτος ήταν πολύ διασκεδαστικό, είχε καταπληκτική ενέργεια μέσα και είχαμε πραγματικά πολύ όμορφο χρόνο" ήταν τα λόγια του Γουόκαπ που έδειξε να απολαμβάνει τον χρόνο που πέρασε στο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης".

Πολύ χαρούμενος που έχουν υψηλά στάνταρ αυτά που κυνηγάμε

Η οπαδική βία αποτελεί ένα φαινόμενο που ταλανίζει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο και σε ερώτηση για το αν το All Star Game της Καρδίτσας με τον κόσμο να ευχαριστιέται το αγαπημένο του άθλημα στις εξέδρες είναι ένα μήνυμα κατά των δυσάρεστων γεγονότων στον αθλητισμό απάντησε: "Όχι δεν νομίζω ότι ήταν τόσο αυτό. Ήταν απλά άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ και έρχονται μαζί. Αν θες να το χρησιμοποιήσεις έτσι, ίσως, αλλά γενικά νομίζω ότι είναι πιο απλό από αυτό. Είναι απλά άνθρωποι που έρχονται εδώ να γιορτάσουν το παιχνίδι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, αλλά όλα εδώ είναι σίγουρα θετικά".

Το All Star Game ήταν σίγουρα ένα ευχάριστο διάλειμμα, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και υπάρχει "διαβολοβδομάδα" στην EuroLeague εν όψει. Οι στόχοι για τη φετινή σεζόν δεν αλλάζουν, με τον Γούοκαπ να θέτει την κατάκτηση όλων των δυνατών τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη ως στόχο, που όπως τόνισε, έχει από τότε που υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά.

"Οι στόχοι είναι οι ίδιοι πάντα. Να κερδίσουμε την EuroLeague σίγουρα και να πάρουμε το Triple Crown. Αυτός είναι ο στόχος από τότε που υπέγραψα στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν υψηλά στάνταρ αυτά που κυνηγάμε" ανέφερε ο γκαρντ των ερυθρολεύκων, τοποθετώντας πολύ ψηλά τον πήχη.

Πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, γιατί μπορεί να μην σου εμφανιστεί ξανά

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις δύο προηγούμενες φορές πολύ κοντά στο τρόπαιο της EuroLeague, ωστόσο δεν ήπιε νερό στην πηγή του Final Four.

Ερωτηθείς για το αν φέτος ίσως είναι η ώρα για το βήμα παραπάνω και την κατάκτηση της διοργάνωσης είπε: "Δεν ξέρω πότε είναι. Χωρίς να έχει σημασία πότε είναι πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, γιατί μπορεί να μην σου εμφανιστεί ξανά. Είναι πολύ σημαντικό να την εκμεταλλευτείς, όταν η ευκαιρία σου εμφανιστεί και να είσαι έτοιμος να την πάρεις".

Σε μία πιο ανάλαφρη ερώτηση, που δεν σχετίζεται με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γουόκαπ κλήθηκε να απαντήσει για τις προτιμήσεις αναφορικά με τον γύρο και το σουβλάκι, χωρίς να κρύβει την προτίμησή του στο τυλιχτό... "Για μένα γύρος, τυλιχτό με γύρο, είναι το No1 για μένα".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ