ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Τόμας Γουόκαπ στο SPORT24: "Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ υποστηρικτική, υπάρχουν σίγουρα πολλά να διορθώσουμε"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο SPORT24 και τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου μετά την ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του EuroBasket 2025, καθώς επιβλήθηκε της Τσεχίας με 72-64 στην πρεμιέρα του Group F.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, ο Τόμας Γουόκαπ, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο SPORT24 και τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου, όπου σχολίασε την αναμέτρηση και την προσωπική του επίδοση.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε πολυδιάστατη προσφορά στο παιχνίδι με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, όντας μεταξύ των διακριθέντων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την στατιστική του: "Όχι δεν την έχω ακούσει. Οι αριθμοί φαίνονται καλοί, αλλά σίγουρα το πρώτο μέρος ήταν άσχημο. Κάναμε πολλά σουτ μετά από μία πάσα. Καταφέραμε να βρούμε ρυθμό, όχι μόνο εγώ, αλλά ολόκληρη η ομάδα στο δεύτερο μέρος. Υπάρχουν σίγουρα πολλά να διορθώσουμε. Το να έχει η ομάδα καλό ρυθμό ειδικά στο πρώτο μέρος θα ήταν εξαιρετικό για όλους".

Για την ατμόσφαιρα: "Πολύ υποστηρικτική. Ήταν ένας διαφορετικού τύπου ενθουσιασμός. Στα παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι, ας πούμε, περισσότερο φανατισμένη, αυτή ήταν πολύ υποστηρικτική. Μπορείς να νιώσεις ότι παίζεις για κάτι διαφορετικό. Το να παίζεις για μία ομάδα και να παίζεις για μία χώρα".

Για το αν θα ξεκουραστεί τώρα ή θα παίξει τη Δευτέρα: "Φαντάζομαι ότι θα δούμε τι λέει το πρόγραμμα. Δεν έχω κοιτάξει το πρόγραμμα σήμερα".

Για το τι θα επέλεγε αν ήταν δική του απόφαση: "Η επιλογή δεν είναι δική μου. Θα εμφανιστώ όπου μου πουν, θα εμφανιστώ εδώ και το αγαπώ. Ξέρω ότι η Ομοσπονδία πάντα με σέβεται, σέβεται το σώμα μου και θα κάνω το ίδιο για την Ομοσπονδία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ