GAME NIGHT

Ο Τόμας Γουόκαπ στην Game Night: "Ο Σλούκας είναι εξαιρετικός παίκτης που αντιμετωπίζεις δύσκολα"

Ο Τόμας Γουόκαπ στην Game Night: "Ο Σλούκας είναι εξαιρετικός παίκτης που αντιμετωπίζεις δύσκολα"

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην Game Night και τον Στέφανο Μακρή μετά την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό τονίζοντας αυτά που έκανε καλά η ομάδα του. Τι ανέφερε για τον Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 75-51 του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το Super Cup. Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην Game Night και τον Στέφανο Μακρή, ανέφερε τα θετικά στοιχεία της ομάδας του, ενώ μίλησε για τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουόκαπ:

Για το ματς και την κυριαρχία, τι συνέβη: "Απλά άμυνα από την αρχή, καλά ριμπάουντ, καλό πλάνο, το οποίο εκτελέσαμε σωστά. Καθορίσαμε τον ρυθμό και είχαμε το μεγάλο προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι".

Για το αν περίμενε αυτή την απόδοση: "Δεν νομίζω ότι δεν περιμένεις κάποιους είδους αποτέλεσμα από οποιοδήποτε παιχνίδι, απλά μπαίνεις με την μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια. Αλλά έχω αυτοπεποίθηση για ό,τι έχουμε και ό,τι κάνουμε".

Για το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον Σλούκα: "Είναι προφανώς ένας εξαιρετικός παίκτης τον οποίο αντιμετωπίζεις δύσκολα, κάνει πολλά καλά πράγματα. Αυτό έχω να πω".

Για την ατμόσφαιρα: "Ήταν εξαιρετική, οι οπαδοί έκαναν καλή δουλειά, φωνάζοντας για τη δική τους ομάδα, τίποτα που να ξεπερνάει τα όρια. Αγαπώ το πάθος, ωστόσο πάντα πρέπει να υπάρχει μία γραμμή".

Για το επόμενο παιχνίδι: "Όχι, κάθε παιχνίδι σε αυτή την αντιπαλότητα είναι διαφορετικό. Ξέρουμε πως έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, θα επιστρέψουμε, για να τα βελτιώσουμε".

Δείτε ολόκληρη την Game Night:

TAGS GAME NIGHT SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ