ΧΙΜΚΙ

Ο Τίμα δεν έπαιξε στο Χίμκι - Ρεάλ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Ο Γιάνις Τίμα με την φανέλα της Λετονίας
Ο Γιάνις Τίμα με την φανέλα της Λετονίας FIBA

Σύμφωνα με Ρώσο δημοσιογράφο ο Γιάνις Τίμας δεν ήταν στην αποστολή της Χίμκι στην νίκη επί της Ρεάλ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος μερικές ημέρες νωρίτερα.

Η Χίμκι συνεχίζει να φυλλορροεί παίκτες λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο μέσα σε όλα τα προβλήματα ήρθε και το πειθαρχικό παράπτωμα του Γιάνις Τίμα, που τον άφησε εκτός από τον αγώνα με την Ρεάλ στην νίκη-έκπληξη της ρωσικής ομάδας με 78-77.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Αρτέμ Κομάροβ, ο Τίμα είχε έντονη διαφωνία πριν μερικές ημέρες στον αγώνα με την Ζιέλονα Γκόρα για την VTB League όταν έμαθε ότι θα είναι εκτός αρχικής πεντάδας και αποχώρησε από το γήπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όμως να τιμωρηθεί και με αποκλεισμό από τον αγώνα με την Ρεάλ.

Για την ιστορία, ο μάνατζερ του Λετονού φόργουορντ, Στάνισλαβ Ρίζοβ, επιβεβαίωσε έμμεσα το πρόβλημα στις σχέσεις του πελάτη του με την Χίμκι με μία δήλωσή του στον Κομάροβ, λέγοντας πως ίναι χαζό να αρνηθώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Αλλά ο Γιάνις δεν θελει να κάνει κάποιο σχόλιο, είναι απεγνωσμένος να παίξει και αυτό αφορά αυτόν και το τεχνικό επιτελείο. Θα το λύσουν με συζήτηση όπως κάνουν οι ώριμοι άνδρες".

Δείτε τα tweet του Κομάροβ:

Photo Credits: FIBA

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ