ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ο Τι Τζέι Πάρκερ ανέλυσε τους παράγοντες της αποτυχημένης χρονιάς της Βιλερμπάν στην EuroLeague

Ο Τι Τζέι Πάρκερ ανέλυσε τους παράγοντες της αποτυχημένης χρονιάς της Βιλερμπάν στην EuroLeague
EUROKINISSI

Τους λόγους για τους οποίους η Βιλερμπάν τερμάτισε τελευταία στην φετινή EuroLeague, μετρώντας 13 συνεχόμενες ήττες στο φινάλε, εξήγησε ο Τι Τζέι Πάρκερ.

Ταμείο για τη φετινή πορεία της Βιλερμπάν στην EuroLeague έκανε ο Τι Τζέι Πάρκερ μετά και το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής της regular season, μιλώντας στο γαλλικό μέσο Le Progress.

"Είναι απογοητευτικό γιατί χάσαμε πολλά ματς με μικρή διαφορά. Είναι σκληρό που τελειώσαμε τη χρονιά με 13 συνεχόμενες ήττες. Είναι όμως η EuroLeague και όταν βλέπω ότι για την 8η θέση χρειάστηκαν 19 νίκες και ομάδες όπως η Εφές και η Αρμάνι δεν μπήκαν στα playoffs λέω στον εαυτό μου ότι το επίπεδο της διοργάνωσης δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλό.

Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν άπειροι σε αυτό το επίπεδο. Φυσικά, είχαμε τον Νάντο Ντε Κολό και τον Ζοφρί Λοβέρν, αλλά ο τραυματισμός του τελευταίου ήρθε πολύ νωρίς στη σεζόν, όπως την περασμένη σεζόν με τον Ρέιμαρ Μόργκαν, και είχε ισχυρό αντίκτυπο σε εμάς", είπε αρχικά.

"Φυσικά, το πρόγραμμα των αγώνων μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο για αυτούς, αλλά αυτοί οι έμπειροι παίκτες είναι επίσης εκεί για να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους νέους που έρχονται. Ωστόσο, αναγνωρίζω ότι εγκυμονεί πολλούς κινδύνους", απάντησε όταν ρωτήθηκε για το "γερασμένο" ρόστερ της Βιλερμπάν, αφού υπάρχουν επτά παίκτες που είναι 30+ ετών.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ