ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο SPORT24 για τον Βασίλη Σπανούλη: "Γεννημένος νικητής, πρωταθλητής και... άρρωστος"

Ο Παπαλουκάς στο SPORT24 για τον Σπανούλη
Ο Παπαλουκάς στο SPORT24 για τον Σπανούλη 24 MEDIA TEAM

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς σχολίασε στο SPORT24 την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του. Ο παλιός συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό και την Εθνική τον χαρακτήρισε γεννημένο νικητή, πρωταθλητή και... άρρωστο.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν υπήρξε μόνο συμπαίκτης του Σπανούλη στην Εθνική ομάδα και στον Ολυμπιακό (2010-11)....

Δεν είναι μόνος καρδιακός φίλος του... Είναι και σύντεκνος του, όπως λέμε στην Κρήτη και αυτή η σχέση είναι ιερή: δεν υπάρχει, διάβολε, μεγαλύτερη τιμή από το να σου προτείνει κάποιος να του βαφτίσεις το παιδί!

Ο Θοδωρής έχει βάλει λάδι στον τρίτο από τους τέσσερις γιους του Βασίλη, τον Δημήτρη και προφανώς είναι κι ελόγου του άνθρωπος της οικογένειας του Βασίλη που χθες αποφάσισε να περάσει στην πλευρά των ξωμάχων του μπάσκετ...

"Ο Βασίλης υπήρξε ένας πολύ ιδιαίτερος και τεράστιος παίκτης, που μάλιστα άλλαξε τον ρουν της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου. Το τι εστί Σπανούλης το καταλαβαίνει κάποιος από τον χαμό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες. Εχει πέσει το Internet από τις δηλώσεις και τις εκφράσεις θαυμασμού και λατρείας. Γεννημένος νικητής και πρωταθλητής, με τα γράμματα κεφαλαία" μου είπε προ ολίγου.

Άρα το διορθώνω: Νικητής και Πρωταθλητής από κούνια, αυτό εννοεί ο Παπαλουκάς.

Και συνεχίζει: "Από τότε που τον συνάντησα για πρώτη φορά, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος ήξερε και τι ήθελε και πώς θα το πετύχει. Στο λεξιλόγιο του δεν υπάρχουν κάποιες λέξεις, όπως το αδύνατο, το ανέφικτο και το απίθανο. Για τον Σπανούλη όλα είναι μπορετά, πιθανά και εφικτά. Ακόμη και τώρα στη μεγάλη απόφαση του, αυτός καθόρισε τη μοίρα του..."

Ο Θοδωρής κατέβηκε από τη σκηνή πριν από οκτώ χρόνια και ξέρει ότι αυτή η στιγμή δεν είναι εύκολη. "Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αλλάζει εντελώς η ζωή τους. Θα τα βάλει κάτω με τον εαυτό του και με την οικογένεια του και του εύχομαι να χαίρεται και να απολαμβάνει τη ζωή του".

Το δε μέλλον; "Είναι τόσο άρρωστος και κολλημένος με το μπάσκετ ώστε δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα αποτραβηχτεί".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ