ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Χατζόπουλος επανέλαβε τη δέσμευσή του για την οριστική διευθέτηση των χρεών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Χατζόπουλος επανέλαβε τη δέσμευσή του για την οριστική διευθέτηση των χρεών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
PAOKBC.GR

Αύξηση των εσόδων, καλύτερη εκμετάλλευση του γηπέδου και δέσμευση και οριστική διευθέτηση των χρεών οι άξονες της ετήσιας ΓΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Την ετήσια Γενική Συνέλευσή της είχε το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) στην PAOK SPORTS ARENA η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο να επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του για την οριστική διευθέτηση των χρεών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο PAOK Sports Arena η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Χατζόπουλος ανέλυσε την κατάσταση της εταιρίας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια για αύξηση των εσόδων της εταιρίας, εξέφρασε την επιθυμία του για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του γηπέδου και επανέλαβε την δέσμευσή του για την οριστική διευθέτηση των χρεών και των υποχρεώσεων της εταιρίας.

Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε το 73,34% των μετόχων της εταιρίας.

Το σώμα της ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Την έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2022-30/06/2023.

2. Την έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας από το ΔΣ και την απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01/07/2022- 30/06/2023 καθώς και την απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών και του λογιστή

3. Την εκλογή της ελεγκτικής εταιρείας για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/2023- 30/06/2024

Δεν υπήρξε υποψηφιότητα για τον διορισμό αιρετής διοίκησης".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ