ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Είναι δυνατόν να μην έρθω με στιλ στο Celebrity Game; Εδώ έγινε fashion show"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο SPORT24

Νέο challenge, νέα εμπειρία το Celebrity Game για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που "ρούφηξε" τις στιγμές και μίλησε με χαμόγελο στην κάμερα του SPORT24, στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Αν υπάρχει ένας τύπος εκεί έξω που μπορεί να ζήσει στον υπερθετικό βαθμό ακόμη και ένα workout στη μέση του καλοκαιριού, αυτός είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο άνθρωπος που έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (17/2) στο Jon Huntsman Center με ένα απίθανο σύνολο το οποίο συζητήθηκε, για να προπονήσει στο Celebrity Game του NBA All-Star Weekend 2023 μαζί με τους αδελφούς του και με ανατροπή να πάρει την νίκη. Μια νίκη που και την απόλαυσε και την πανηγύρισε.

Αποστολή στο Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Ο Elevator των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας δεν ήταν έξω από τα νερά του. Γιατί είναι κι αυτός celebrity στις ΗΠΑ. Έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες, έκανε αμέτρητες αγκαλιές, έμεινε για μισή ώρα στο παρκέ μετά από το τέλος της αναμέτρησης και κάπου εκεί το SPORT24 τον σταμάτησε και ναι, τότε τον έβγαλε έξω από τα νερά του. Όχι γιατί δεν ήθελε να μιλήσει, αλλά γιατί είχε αφεθεί στο κλίμα και είχε ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ακόμη κι έτσι, ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

- Τα έχετε κάνει όλα, το κάνατε κι αυτό. Και προπονητές και κερδίσατε κιόλας.

Αυτό, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε να δείξουμε ότι έχουμε λίγο και από αυτό το material.

- Πόσο δύσκολο είναι να διαχειρίζεσαι παίκτες, να κάνεις αλλαγές, να δίνεις οδηγίες; Είναι πιο δύσκολο απ' όσο νομίζατε;

Σίγουρα. Βάλαμε τον Άλεξ να κάνει τις αλλαγές, εγώ ήμουν πιο πολύ στα X's and O's και ο Γιάννης έκανε όλη τη διαχείριση.

- Πώς έζησες το ματς;

ΠΟΛΥ ωραίο, το κάνανε φίλε... Εμείς είχαμε έναν παίκτη που κάρφωνε τη μπάλα απίστευτα. Εκεί μας μπέρδεψαν λίγο όταν έβαλαν έξι και έξι παίκτες, αλλά το αντέξαμε μια χαρά.

- Επόμενος ο διαγωνισμός τριπόντων.

Ναι, ποτέ δεν ξέρεις. Να κάνουμε και τρίποντα.

- Πότε θα ξεκουραστείτε τώρα που έχετε πρόγραμμα Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;

Ενδιάμεσα θα προσπαθήσουμε, αλλά να σου πω την αλήθεια, ξέρεις. Αφού περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας, είναι ωραία.

- Πες μας και για τους Μπακς; Πώς τη βλέπεις φέτος την ομάδα;

Αυτό που θα πω είναι ότι έχουμε σίγουρα ταλαιπωρηθεί από ατυχίες, αλλά είμαστε μια χαρά. 12 σερί νίκες έχουμε.

- Εσύ πώς αισθάνεσαι;

Μια χαρά, κάνω ό,τι πρέπει για την ομάδα, ό,τι μου ζητηθεί το κάνω και ευελπιστώ να πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος.

- Πες μου και για το στιλ.

Είναι δυνατόν να μην έρθω με αυτό το στιλ όταν κοουτσάρω τους σελέμπριτις; Βλέπεις εδώ, είναι σαν fashion show.

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME NBA ALL STAR NBA ALL STAR GAME 2023 ALL STAR GAME ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ