ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο τελικός των τελικών...

Ο τελικός των τελικών...
Ομαδική

Όλα για όλα είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν οι παίκτες του Γ.Σ. Ολύμπια αύριο (7/3) κόντρα στην ΑΕΚ

Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει, ο αυριανός αγώνας δείχνει να έχει συσπειρώσει την ομάδα και άπαντες θέλουν να πάρουν μια βαιθμολογική ανάσα, εκμεταλλευόμενοι και το πλεονέκτημα της έδρας τους.
Ο Γιώργος Καλαφατάκης σχολίασε για το αυριανό παιχνίδι: " Αυτός ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών. Όλες οι βδομάδες ήταν και θα είναι δύσκολες αλλά αυτό το παιχνίδι θα καθορίσει τη συνέχεια μας.

Έχουμε δουλέψει σκληρά και ελπίζουμε να βγει αυτήν η προσπάθεια και στο γήπεδο. Αν νικήσουμε παραμένουμε ζωντανοί διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τη συνέχεια".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος ΣΠανός ο οποίος υποστήριξε: "Δεν κοιτάμε ούτε πίσω ούτε πολύ μπροστά. Επικεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι άσχετα από τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Δεν κάνουμε υπολογισμούς αλλά κοιτάμε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος να δούμε το "ταμείο μας". Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα καθορίσει την παραμονή μας στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ