ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ταβάρες είχε προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα το 2017, αλλά η Ρεάλ τον έκλεψε την τελευταία στιγμή

Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μία ιστορία που άλλαξε το ισπανικό - και το ευρωπαϊκό - θυμήθηκε η "Marca" σχετικά με τον Έντι Ταβάρες, αφού ανέφερε ότι το 2017 ο πανύψηλος σέντερ είχε προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα, αλλά η Ρεάλ κινήθηκε άμεσα και τον "έκλεψε" από την μεγάλη αντίπαλό της.

Ο Έντι Ταβάρες έχει σκεπάσει τα καλάθια της Ρεάλ από τον Νοέμβριο του 2017 που αγωνίζεται στην ομάδα. Αναδείχθηκε MVP του Final Four. Κι όμως, θα μπορούσε αυτή την στιγμή να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό ανέφερε σε δημοσίευμά της η μαδριλένικη "Marca", η οποία θυμήθηκε την ιστορία της υπογραφής του Ταβάρες στην Ρεάλ και πώς η "Βασίλισσα" τον άρπαξε μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε προσύμφωνο ο πανύψηλος σέντερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ρεάλ είχε προσεγγίσει αρχικά τον Ταβάρες πριν την σεζόν 2017/18, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση, αφού ο σέντερ από το Κάπο Βέρντε ήθελε να μείνει στην G-League, με τον μάνατζέρ του να διαμηνύει στους Μαδριλένους ότι είχε υπογράψει προσύμφωνο με ευρωπαϊκό ομάδα για την σεζόν 2018/19. Αυτή η ομάδα ήταν η Μπαρτσελόνα, που προόριζε τον Ταβάρες για αντικαταστάση του Άντε Τόμιτς!

Η Ρεάλ ήξερε ότι ήταν οι Καταλανοί αυτοί που είχαν συμφωνήσει με τον Αφρικανό σέντερ. Έκαναν υπομονή. Όταν όμως το φθινόπωρο του 2017 τραυματίστηκε ο Γκουστάβο Αγιόν, προσέγγισαν ξανά την πλευρά του Ταβάρες και του πρόσφεραν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ. Αυτό ήταν. Ο Ταβάρες αποδέχθηκε την πρόταση και άλλαξε την σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ, του ισπανικού πρωταθλήματος και της EuroLeague.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ