ΠΑΟΚ

Ο Τακιανός αποβλήθηκε στο 15' του ΠΑΟΚ - Τόφας, αντιδράσεις στο Παλατάκι για τους διαιτητές

Ο Τακιανός αποβλήθηκε στο 15' του ΠΑΟΚ - Τόφας, αντιδράσεις στο Παλατάκι για τους διαιτητές
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Οι αποφάσεις των διαιτητών στη δεύτερη περίοδο του αγώνα ΠΑΟΚ - Τόφας εκνεύρισαν τον πάγκο και τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τον Φώτη Τακιανό να αποβάλλεται από τους διαιτητές, αφού δέχθηκε μία τεχνική ποινή ο ίδιος και δύο ο πάγκος της ομάδας.

Το ματς του ΠΑΟΚ με την Τόφας για το Play-In του Basketball Champions League δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, δεν εξελίχθηκε όπως το περίμεναν και τα πράγματα ξέφυγαν στα μέσα της δεύτερης περιόδου. 5:14 πριν από το ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε ο Φώτης Τακιανός. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν ότι δέχθηκε τεχνική ποινή και την ίδια στιγμή ο πάγκος του "Δικεφάλου" δέχθηκε άλλες δύο τεχνικής ποινές , κάτι που μεταφράζεται σε αυτόματη αποβολή για έναν προπονητή. Προηγουμένως είχε τιμωρηθεί με ακόμα μία ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που δικαίως διαμαρτυρήθηκε για καλάθι του που δεν μέτρησε μετά από αντικανονικό μπλοκ των φιλοξενούμενων.

Ο κόσμος ξέσπασε εναντίον των διαιτητών (Χορόζοβ, Βούλιτς, Πέσιτς), ο πάγκος του ΠΑΟΚ το ίδιο αμέσως μετά από την αποβολή του Τακιανού και το κλίμα ενός αγώνα που ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης περίμενε πως και πως χάλασε απότομα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ