NBA

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ψάχνει το χαμόγελό του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ψάχνει το χαμόγελό του
2019 AP PHOTO/PAUL SANCYA

Χωρίς αγώνα εδώ και μία εβδομάδα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, περιμένει μία ευκαιρία από τους Ντάλας Μάβερικς μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις στη G-League.

Όταν πήρε το Two-Way Contract που του πρόσφεραν οι Μάβερικς, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήξερε ότι έμπαινε σε μία δύσκολη σεζόν που θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Μετά από μία καλή χρονιά στον Ολυμπιακό, στην οποία συμμετείχε στο Final Four της EuroLeague, ο ομογενής γκαρντ κυνήγησε την επιστροφή στο NBA, πέτυχε τον στόχο του και ελπίζει ότι θα βρει ευκαιρίες για να παίξει με την ομάδα του Ντάλας στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς. Προς το παρόν, αυτό δεν έχει συμβεί.

Το κακό για τον Ντόρσεϊ είναι ότι οι Τέξας Λέτζεντς έπαιξαν back-to-back αγώνες στη G-League στις 4 και στις 5 Νοεμβρίου και στη συνέχεια είχαν μία εβδομάδα προπονήσεων. Το τρίτο τους ματς στη σεζόν θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής απέναντι στη Μπέρμιγχαμ Σκουάντρον, με τις δύο πρώτες εμφανίσεις απέναντι στους Όστιν Σπερς να είναι μέτριες έως κακές.

Στο πρώτο ματς (νίκη με 120-113) ο Ντόρσεϊ πήρε 27:58, σκόραρε 18 πόντους, είχε όμως 2/9 δίποντα και 2/4 τρίποντα μαζί με επτά ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο λάθη και είχε -10 στην κατηγορία +/-. Στο δεύτερο ματς ο ομογενής γκαρντ πήρε 27:51, σκόραρε 11 πόντους από 2/7 δίποντα και 1/7 τρίποντα, πήρε ένα ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες, έκανε τρία λάθη και είχε -7 στην κατηγορία +/-.

Το κακό για τον Ντόρσεϊ είναι ότι οι Μάβερικς "σπρώχνουν" τους νεαρούς γκαρντ ΜακΚίνλι Ράιτ και Τζέιντεν Χάρντι (29 και 23 πόντους στο πρώτο ματς, 24 και 33 πόντους στο δεύτερο ματς), με αποτέλεσμα εκείνος να παίρνει ό,τι... μένει και να σουτάρει με μόλις 25.9%. Στο μόλις ένα παιχνίδι που έχει δώσει στο NBA, στην άνετη νίκη επί των Μέμφις Γκρίζλις στις 22 Οκτωβρίου, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά, πρόλαβε όμως να γράψει 9 πόντους από 3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο και δύο ριμπάουντ.

Θυμίζουμε ότι με το καθεστώς του Two-Way ο πρώην παίκτης της Μακάμπι και του Ολυμπιακού μπορεί να παίξει σε έως 50 αγώνες της κανονικής περιόδου και φυσικά να κοπεί ανά πάσα στιγμή από τους Ντάλας Μάβερικς.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ