NBA

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ "καθάρισε" από το Two-Way των Μάβερικς και είναι free agent χωρίς περιορισμούς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ "καθάρισε" από το Two-Way των Μάβερικς και είναι free agent χωρίς περιορισμούς
2019 AP PHOTO/PAUL SANCYA

Ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ουδείς από τους 29 οργανισμούς του NBA έκανε claim το Two-Way συμβόλαιό του με τους Ντάλας Μάβερικς.

Το 48ωρο εξέπνευσε, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ "καθάρισε" από το Two-Way Contract που είχε υπογράψει στους Μάβερικς και είναι πλέον ελεύθερος, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό, για να υπόγράψει το επόμενο συμβόλαιο στην ομάδα της αρεσκείας του.

Ο ομογενής γκαρντ έπρεπε να περιμένει 48 ώρες για να μάθει αν κάποιος από τους υπόλοιπους 29 οργανισμούς του NBA θα τον κάνει claim με το Two-Way που είχε στο Ντάλας, πλέον όμως μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει την υπογραφή του στην καλύτερη προσφορά που θα πέσει στο τραπέζι του είτε από την Ευρώπη, είτε από τις ΗΠΑ. Κι όταν λέμε καλύτερη, δεν εννοούμε αποκλειστικά σε οικονομικούς όρους, καθώς ο Ντόρσεϊ θέλει στην επόμενη ομάδα του να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ντόρσεϊ ξέμεινε τους τελευταίους μήνες στη G-League, σε ένα πρωτάθλημα χαμηλού επιπέδου για το δικό του status και σε 17 αγώνες εκεί έγραψε 24.4 πόντους με το απίθανο 47% στο τρίποντο (3.7 εύστοχα σουτ ανά 7.9 εκτελεσμένα), με 84.2% στις βολές, με 5.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 32.5 λεπτά. Για εκείνον ενδιαφέρονται ο Ολυμπιακός, η Φενέρμπαχτσε και η Παρτίζαν, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρός της υποστηρίζει ότι δεν θα γίνει μεταγραφή-απάντηση σε εκείνες του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS NBA ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ