EUROCUP

Ο Στέφαν Γιόβιτς συμβιβάζεται, πλέον, με ομάδα του EuroCup

Ο Στέφαν Γιόβιτς στο παιχνίδι της Σερβίας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Στέφαν Γιόβιτς στο παιχνίδι της Σερβίας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIBA

Χωρίς εναλλακτικές επιλογές από τη στιγμή που ναυάγησε το ενδεχόμενο ένταξής του στον Ερυθρό Αστέρα, ο Στέφαν Γιόβιτς αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να υπογράψει σε ομάδα του EuroCup.

Ο Στέφαν Γιόβιτς αδημονεί να παίξει μπάσκετ σε μόνιμη βάση και όχι μόνον περιστασιακά, ως μέλος της εθνικής Σερβίας. Τούτο αποδεικνύεται από τα λεγόμενά του κι ας μην βρήκε την πρόταση που θα ήθελε σε μια από τις ομάδες της EuroLeague.

Όπως αποκάλυψε ο χιλιοταλαιπωρημένος Σέρβος πόιντ γκαρντ, βρίσκεται σε προχωρημένος συζητήσεις με ομάδα του EuroCup, που δεν θέλησε ν' αποκαλύψει, και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις - κατά πάσα πιθανότητα θετικές.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Mozzart, ο 32χρονος ρέκορντμαν των ασίστ σ' ένα παιχνίδι αναφέρθηκε αρχικά στο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, λέγοντας πως ναι μεν "υπήρχε επαφή", αλλά εξήγησε πως "δεν συμφωνήσαμε και δεν πρόκειται να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες". Ίσως το γεγονός πως ο Λούκα Βιλντόσα βρέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερος να έπαιξε τον ρόλο του.

Κατόπιν ο Γιόβιτς ρωτήθηκε για το μέλλον του και φανέρωσε την αισιοδοξία του για την ενεργοποίησή του: "Νιώθω καλά και είμαι απόλυτα έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Υπάρχει μια προσφορά, ελπίζω ότι κάτι θα συμβεί αυτές τις ημέρες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω μια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά θα πω μόνο πως είμαι κοντά σε ομάδα που συμμετέχει στο EuroCup. Μ' αρέσει αυτή η προοπτική, διότι οι ομάδες της EuroLeague έχουν ήδη συμπληρώσει τα ρόστερ τους. Θέλω μόνο να παίξω και ν' αφήσω πίσω τους τραυματισμούς μου".

Πέρυσι ο Γιόβιτς έπαιξε σε μόλις 9 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (4 στην EuroLeague και 5 στην Basket League).

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ