ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Στεφ Κάρι σχολίασε ένα σύστημα του Σπανούλη με το Περιστέρι bwin, δίνοντας οδηγίες αντιμετώπισης: "Ωραίο play"

Ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι AP

Ο Στεφ Κάρι είδε γνωστή σελίδα στο Instagram να δείχνει σε VIDEO ένα σύστημα που είχε φτιάξει ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι bwin ρωτώντας πώς μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό μία ομάδα και απάντησε, δίνοντας οδηγίες.

Ο Στεφ Κάρι είναι γνωστό ότι παρακολουθεί μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα, ενώ είναι ενεργός στα social media. Ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων είχε ως αποτέλεσμα να σχολιάσει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ένα σύστημα που έτρεχε φέτος ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι bwin.

Συγκεκριμένα, η σελίδα "All day Athletes" έδειξε ένα σύστημα που έτρεχαν φέτος οι "Πρίγκιπες" που ξεκινούσε με "Ghost" (ψεύτικο) σκριν του Ίαν Χάμερ στον Μάρκους Ντένμον, για να ακολουθήσει Flare screen του ψηλού στον κοντό και νέο σκριν ώστε ο Ντένμον να πάρει την μπάλα (από τον Μωραΐτη) και είτε να εκτελέσει, είτε να βρει τον Χάμερ που ρόλαρε στο καλάθι.

Η γνωστή σελίδα λοιπόν έδειξε το σύστημα και αναρωτήθηκε "Πώς το μαρκάρεις αυτό;", με τον Κάρι να απαντάει:

"Το πρόβλημα είναι το Νο18 (σ.σ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ του ΠΑΟΚ, που μαρκάρει τον Ντένμον). Πρέπει να παίξει από πάνω στο Flare screen. Η πάσα πάνω από την άμυνα στην γωνία είναι η πιο δύσκολη πάσα. Όλοι οι άλλοι παίκτες (σ.σ του ΠΑΟΚ) πρέπει να μείνουν στην θέση τους. Ωραίο σύστημα. Δουλεύει μόνο μία φορά μέχρι να βρει την λύση η άμυνα".

Το post του Κάρι για το σύστημα του Σπανούλη
Το post του Κάρι για το σύστημα του Σπανούλη STEPHEN CURRY OFFICIAL INSTATRAM ACCOUNT

Για την ιστορία, εκτός από κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών, ο Στεφ Κάρι θεωρείται και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία στο να κινείται μακριά από την μπάλα και να παίρνει σκριν. Κοινώς, έχει εμπλακεί σε παρόμοια συστήματα αρκετές φορές με την φανέλα των Γουόριορς και είναι από τους πλέον ειδικούς για να σχολιάσει τέτοια plays.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN NBA ΗΠΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ