ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σπανούλης στην πρώτη ομιλία στους παίκτες: "Θα έχουμε πρόβλημα αν δω μούτρα, εδώ είναι Εθνική Ελλάδας"

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για πρώτη φορά στους διεθνείς ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και τους εξήγησε τι δεν θα ανεχθεί από εδώ και πέρα.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στην εποχή Βασίλη Σπανούλη οδήγησε και σε... συστάσεις του νέου ομοσπονδιακού εκλέκτορα προς τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός συγκέντρωσε τους διεθνείς στο κέντρο του γηπέδου πριν από την έναρξη της προπόνησης, άφησε πίσω του γνωριμίες και αντιπαλότητες από τον καιρό του ως παίκτης και τους μίλησε για πρώτη φορά.

"Η μοναδική περίπτωση στην οποία θα έχουμε πρόβλημα, είναι να μην καταλάβετε ότι εδώ είναι Εθνική και όχι σύλλογος. Δεν θέλω να δω μούτρα αν παίζει κάποιος σε σχέση με κάποιον άλλον, αν σουτάρει κάποιος ενώ πιστεύετε ότι δεν θα έπρεπε. Δεν θέλω να δω μούτρα γιατί μόνο τότε θα έχουμε πρόβλημα", είπε μεταξύ άλλων.

"Πολλοί μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν αγωνίστηκαν τραυματίες στην Εθνική. Άλλοι χρειάστηκε να αλλάξουν θέση. Παίκτες ηγέτες στους συλλόγους τους χρειάστηκε να αλλάξουν ρόλο και να έχουν πιο περιορισμένο στην Εθνική. Αυτό θέλω από εσάς, να μη βλέπω μούτρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ