ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Σπανούλης εκνευρίστηκε σε ερώτηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας και αποχώρησε

Ο Σπανούλης εκνευρίστηκε σε ερώτηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας και αποχώρησε

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ προσπάθησε να ρωτήσει τον Βασίλη Σπανούλη για τα ρεπορτάζ που τον συνδέεουν με τον πάγκο της Εθνικής κι εκείνος έφυγε εκνευρισμένος, χωρίς να απαντήσει στην ερώτηση.

Το Περιστέρι bwin πήρε μία άνετη φιλική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο, ο Βασίλης Σπανούλης κατέληξε να φύγει εκνευρισμένος μετά το τέλος του ματς. Κι αυτό γιατί ρωτάθηκε σχετικά με τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να είναι πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας, αφού ο χρόνος του Δημήτρη Ιτούδη φαίνεται να τελειώνει στον ελληνικό πάγκο.

Ή μάλλον ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ προσπάθησε να τον ρωτήσει κι εκείνος έφυγε, λέγοντας: "Μα σε παρακαλώ τώρα. Μιλάμε για το Περιστέρι τώρα".

Προηγουμένως ο κόουτς Σπανούλης είχε πει: "Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από πέρσι. Εκείνη η ομάδα ήταν 10 μήνες, αυτή είναι 10 μέρες. Ας μην ενθουσιαζόμαστε κατευθείαν ή απογοητευόμαστε. Κρατάμε τα θετικά μας. Να βελτιώσουμε τα αρνητικά μας.

Τι να μιλήσουμε για μπάσκετ; Συμπαραστεκόμαστε σε όλο τον κόσμο, σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνούνε. Για εμένα το μπάσκετ αυτή τη στιγμή είναι σε δεύτερη μοίρα. Απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε δίπλα σε όλους τους ανθρώπους. Τους συμπονούμε και συμπαραστεκόμαστε δίπλα τους. Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του να πάνε όλα καλά.

Άμεση προσαρμογή με δέκα καινούργιους παίκτες δεν γίνεται. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Χαμηλά το κεφάλι. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν. Να έχουμε υγεία και θα δούμε".


TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ