Ο Σορτς κλείδωσε τη νίκη της Βαλένθια κόντρα στην Μπασκόνια

Ο Τι Τζέι Σορτς ήταν κομβικός στη φιλική νίκη της Βαλένθια απέναντι στην Μπασκόνια με 93-91.
Με δύο κρίσιμες βολές και 22 πόντους (εκ των οποίων έβαλε τους 16 στο β΄ μέρος) συνολικά, ο Τι Τζέι Σορτς ήταν αυτός που κλείδωσε τη νίκη της Βαλένθια κόντρα στην Μπασκόνια με 93-91 στο τουρνουά της Κάλιαρι.
Μάλιστα, σε αυτό το ματς, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε απέναντί του τον Κένεθ Φαρίντ (7 πόντοι, 13 ριμπάουντ), με τον οποίο πέρυσι ήταν συμπαίκτες στο τριφύλλι. Πέρα από τον Σορτς, καλή εμφάνιση έκανε ένας άλλος γνώριμος στο ελληνικό κοινό παίκτης. Ο λόγος για τον Άλβαρο Κάρντενας ο οποίος είχε 12 πόντους σε 12’38” συμμετοχής.
Οι Βάσκοι παρατάχθηκαν, βέβαια, χωρίς τους Κόμπι Σίμονς, Μάρκους Χάουαρντ, Στέφαν Γιοκσίμοβιτς, Τάντας Σεντεκέρσκις και Ρόντιοντς Κούρουτς, ενώ είχαν για κορυφαίο τον Κρις Ντουάρτε, που πέτυχε 25 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.
Η ομάδα του Τσάβι Άλμπερτ ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα (18/11, 22:00) τις επίσημες υποχρεώσεις της, αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα για το Super Copa Ισπανίας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 41-36, 62-57, 93-91