GAME NIGHT LATE

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην Game Night Late: "Έχω κουραστεί να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει στο τελευταίο σουτ"

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην Game Night Late: "Έχω κουραστεί να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει στο τελευταίο σουτ"

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με συνέντευξή του στην Game Night Late του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη σειρά των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για τον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ήταν καλεσμένος στην Game Night Late του ΑΝΤ1 και συζήτησε με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη.

Ο Big Sofo αναφέρθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων και στις αναμνήσεις του από τότε που αγωνιζόταν. Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα ανέφερε: "Πολύ δύσκολο. Πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες".

Επιπλέον για τους ερυθρόλευκους τόνισε: "Έχω κουραστεί να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει στο τελευταίο σουτ. Πρέπει να το κοιτάξει αυτό. Με όλα αυτά τα μειονεκτήματα στο τελευταίο ματς, πάλι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη".

Μίλησε για το τι θα ήθελε να δει διαφορετικό στην τελευταία άμυνα υπογραμμίζοντας ωστόσο: "Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα ξέρει σίγουρα περισσότερα, τα ξέρει καλύτερα, τα βλέπει καθημερινά στην προπόνηση".

Ο Σχορτσιανίτης σχολίασε επίσης για το αν ο Βεζένκοβ μπορεί να φτάσει ψηλά στο ΝΒΑ: "Βλέπουμε όλο και περισσότερους Ευρωπαίους στο NBA. Πιστεύω πως ο Βεζένκοβ θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο NBA. Θα γίνει πιο δυνατός, θα βάλει περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι του. Δεν ξέρω πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει".

Τέλος, ο Big Sofo θυμήθηκε τον σπουδαίο ημιτελικό της Σαϊτάμα απέναντι στις ΗΠΑ, ενώ για το ερχόμενο Μουντομπάσκετ υπογράμμισε: "Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάει μπροστά την Εθνική, η Ελλάδα έχει παίκτες που παίζουν δυνατά και εύχομαι το καλύτερο".

TAGS GAME NIGHT LATE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ